Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pękata chce być chuda

Chcę schudnąć w 2 miesiace. Waże 68... a chciałabym 40. Co robić??? Pomocy!!!!!

Polecane posty

pekata, prosze Cie daruj sobie, takie bezmyslne diety!! To przyniesie wiecej szkody niz korzysci i zamiast schudnac trwale nabawisz sie kompulsow i rozwalisz metabolizm. Idz najlepiej do watku diet kilkuetapowych, jak nielaczenia, DS lub cos w tym stylu, po pierwsze bedzie latwiej i zdrowiej, bo nie bedziesz glodowala, a po drugie nauczysz sie zdrowo odzywiac, co nie doporowadzi do szybkiego jo-jo. A ta dieta, klotra podala maloolata jest zwyczajna glodowka przedimprezowa, nic na dluzsza mete i zdrowy rozsadek. powodzenia!

Dodam jeszcze, ze przy Twojej nadwadze bedziesz miala rownie szybkie (a TRWALE) efekty stosujac racjonalna diete :) wiec glowa do gory! Mobilizacja na przod! i przede wszystkim nie daj sie wciagnac w glupie, niskokaloryczne diety, badz glodowki!

Gość *maloootka*
ja myslalam o tygodniu gora 2 na tej diecie, a potem chce przejsc na diete Dukana (proteinowa) mam 25 lat :) Laurka23 - to jaka kto diete bedzie stosowal to jest po prostu kwestia wyboru, ja nikogo w nic nie wciagam...

Moze zle sie wyrazilam, ale po prostu uwazam, ze skoro zalozycielka topicu nie robila diet, to nie ma co tak zaczynac, najlepiej zdrowo. Ja sama robilam ta diete co Ty, ale efekty marne, jak szybko schudlam, tak szybko kg wrocily(bez rzucania sie na jedzenie), ale nie narzekam, bo przy 53 za chudo wygladalam ;) Przy tej diecie traci sie duuuuzo wody, wyglada szczuplej, wiec jak napisalam, to jest dobre przed impreza, jak sie sukienka nie dopina ;) a jak ktos chce na prawde trwale schudnac, to nie ma sensu bawic sie w takie "glodowanie" Zreszta Tobie tez nie polecam, ale to Twoja indywidualna sprawa.

Laurka23 - a ile schudlas na tej diecie?tak pytam z czystej ciekawosci ;) wiem ze wage jest ciezko utrzymac po tak małokalorycznej diecie... ale jednak sprobuje, nawet za cene tego zeby sie tylko przez chwile lepiej poczuc we własnej skórze, bede walczyc jak lew :D

pękata chce być chuda- i jak z Twoja dieta?zaczełas ta co ja czy inna?odezwij sie! ja dzisiaj mam 3 dzien ;)

za pierwszym razem 3 kg, w sumie 3 dni, bo pozniej juz nie bylo wody, ktora ubywala. za drugim razem 2kg, tez 3 pierwsze dni. Jednakze kg wracaly szybko, trzeba stosowac inne diety, jak chce sie miec prawdziwy efekt, ja to juz zrozumialam, mam nadzieje, ze Ty tez niedlugo to tego dojdziesz i bedziesz chudla zdrowo i z dlugotrwalym efektem! :)