Onaaaa 939 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Są kochane Ty też i ja również uciekam Spoko to dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 27 minut temu Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 25 minut temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogę zasnąć, okropnie wieje wiatr i nie mam zielonego pojęcia jak rano wstane Magda uspokój emocje i zmykaj pod kołderkę. Jutro nie musisz nic robić, bo ja to mówię i tak będzie Edytowano 24 minuty temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 23 minuty temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Spoko to dobranoc Ok dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Magda uspokój emocje i zmykaj pod kołderkę. Jutro nie musisz nic robić, bo ja to mówię i tak będzie Jak nie musi? Przecież musi iść do pracy na 12 godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 19 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Magda uspokój emocje i zmykaj pod kołderkę. Jutro nie musisz nic robić, bo ja to mówię i tak będzie Ale ja jestem spokojna i niepotrzebnie się o mnie martwisz, jak nic się nie dzieje. Z bezsennością da się żyć.. Najlepiej co teraz zrobię, to coś zjem i może wtedy zasnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 18 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ok dobrej nocy Miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 189 Napisano 15 minut temu 35 minut temu, JestemTuDzisiaj napisał: Plotka głosi, że na Markowskiej (róg Ząbkowskiej) stoi kapliczka, co spełnia życzenia – szepniesz „daj miłość” i zostawisz znicz, a miłość puka szybciej niż dostawca kebaba. :) Nie wierzę w takie rzeczy. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 13 minut temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jak nie musi? Przecież musi iść do pracy na 12 godzin. Jak ma ambcje i cel, to może pracować ile chce byle była wypoczęta i Ty też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 10 minut temu (edytowany) 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale ja jestem spokojna i niepotrzebnie się o mnie martwisz, jak nic się nie dzieje. Z bezsennością da się żyć.. Najlepiej co teraz zrobię, to coś zjem i może wtedy zasnę Jesteś kobietą sukcesu nie wątpię w to chociaż Cię nie znam. Powinnaś jednak odpocząć wiesz o tym.. Więc zjedz spokojnie danie jakie lubisz i zmykaj do łóżeczka Edytowano 8 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jak ma ambcje i cel, to może pracować ile chce byle była wypoczęta i Ty też Nie i ja też i nie porównaj mnie z nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 6 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie i ja też i nie porównaj mnie z nią. Nie jest tak jak myslisz. Jedyne porównanie jakie widzę między Wami to ambcja i klasa, więc wstydzić się nie macie czym dziewczyny Edytowano 5 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jesteś kobietą sukcesu nie wątpię w to chociaż Cię nie znam. Powinnaś jednak odpocząć wiesz o tym.. Więc zjedz spokojnie danie jakie lubisz i zmykaj do łóżeczka Mam tak słaby internet mając tyle bajtów, że coś okropnego. To się w pale nie mieści Jakie dania o tej porze? Tylko ciastko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawa prasę czyta suka tak 0 Napisano 3 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie i ja też i nie porównaj mnie z nią. Do segi kiedyś przyszedł młody pracownik Mówi zróbmy jeża który píepszy się z anastazje Ten do niego ty chory poo... Dobra zróbmy to zobaczymy jak wyjdzie I mieliśmy sonika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał: Do segi kiedyś przyszedł młody pracownik Mówi zróbmy jeża który píepszy się z anastazje Ten do niego ty chory poo... Dobra zróbmy to zobaczymy jak wyjdzie I mieliśmy sonika Leżak co Ci się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach