Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyhjkl

Co zrobic?

Polecane posty

Gość poiuyhjkl

Byłam z facetem ponad półtora roku..od pewnego czasu nie układało się miedzy nami..i w końcu zerwałam. Męczyłam się bo on mnie olewał. Ale kocham go mimo tego i jakoś nie umiem zapomnieć..:( Powiedział mi że nie chce tego kończyć ale skoro się męczyłam z nim to nie chce już mnie męczyć..a próbował się zmienić przez prawie rok ale jakoś mu się nie udało bo jakoś nie umiał okazywać uczuć i olewał mnie często..wiec powiedziałam ze mógł wcześniej to zakończyć..a on powiedział ze myślał ze się zmieni itp rozstawałam się z nim z x razy ale nie umiałam definitywnie odejść..i co zrobić żeby on zrozumiał co stracił? żeby się postarał zmienić? bo niby mówi ze coś czuje..ehh..chciałabym żeby któregoś dnia zrozumiał co stracił i zawalczył o to ale nie wiem czy są jakieś szanse:( a wy jak myślicie?

Co zrobic ? Napic sie wody ;) i jeszcze raz przemyslec, za kim Ty tesknisz kobieto, i czy na pewno chcesz byc z mezczyzna, ktory ma czas na wszystko, tylko nie na Ciebie. 🖐️

Gość poiuyhjkl
wiem o co ci chodzi ale czasami sobie mysle ze fajnie by bylo tak obudzic sie ktoregos dnia i zobaczyc ze sie dobija do mnie i ze chce zebym mu wybaczyla zachowanie itp a ja bym mu powiedziala wyp... chociaz tesknie za nim i trudno jest zapomniec o kims kogo sie kocha mimo tego co robil..ale nie wiem czy bym chcialabyc tylko po prostu zeby zalowal tego..

Taaaak, Ty otwierasz drzwi, widzisz go...i rzucasz mu sie na szyje bo laskawca przyszedl. ;) No wybacz ale taki widze scenarusz tego spotkania, a Ty kochasz go za bardzo i wiesz doskonale, ze tak to by sie skonczylo. Ten facet nie zrozumie, ze stracil kogos "cennego", dopoki Ty sama bedziesz wisiala mu na szyi, w swojej wyobrazni. ;)

Gość poiuyhjkl
ja go teraz olewam..nic nie pisze nic nie dzwonie..ale nie wiem co zrobic zeby go tak ruszylo troche..zeby zalowal..i jakos zaczal probowac sie starac o to..i nie pozwolilabym na to zeby takie cos sie wydarzylo z tymi drzwiami..bo jeszcze jakis rozum mam..

Do milosci nikogo nie zmusisz, na sile nic nie wtloczysz takze do jego glowy. ;) Czas pokaze, co z tego bedzie. Mysle jednak, ze on Cie nie kocha i nie potrzebuje. Wybacz, ze tak pisze ale nie znosze sciemniania.

Gość poiuyhjkl
wiesz gdybym ja zmuszala go do milosci to bym na sile z nim byla..ale sama odeszlam..dalam mu wolnosc bo chyba jej potrzebowal..i ja lubie szczerosc i jasne sytuacje..mial u mnie wszystko chociaz bez winy tez nie jestem bo sie czepialam czasami itp ale mialam o co bo nie lubie jak ktos ma mnie w d...ale mam nadzieje ze kiedys to zrozumie..i on mowil ze czuje cos jeszcze ale nie umie tego okazac..zreszta kiedys sam mi to powiedzial...i dlaczego jest zazdrosny (skoro mnie nie kocha) jak jakis kolega sie do mnie podwala..albo cos wspomne o innym bo akurat byl taki temat i powiedzialam na temat innego faceta ze mnie zaczepial itp..bo sie zapytal co u mnie..

Gość kobieta ksiedza polecam
Poruszająca opowieść o młodej dziewczynie o romansie jej z księdzem którego kocha ponad wszystko ludzie rozłączyli i "zawód jego" romans wyszedł na światło dzienne jego daleko przenieśli a Ona... a ona walczy o niego czy ma szanse???oto jej filmiki z jej słowami z jej zdjęciami i zdjęciami jego... http://www.youtube.com/watch?v=CVQ6MO2S6aA http://www.youtube.com/watch?v=wxOcUGfdI7k http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c&feature=related

Mimo wsztstko podtrzynuje, to, co napisalam wczesniej, a jego zazdrosc jest zwykla gra. Nie wzdychaj do niego, tylko daj sobie szanse na faceta, ktory doceni w Tobie cala milosc, ktora masz dla niego. Ten jest nieco "felerny" jesli chodzi nie tylko o okazywanie uczuc, ale o to w jaki sposob Cie traktuje. Przejrzyj na oczka bo warto zobaczyc te cala maskarade i oderwac sie od niej jak najszybciej. 🖐️

Gość poiuyhjkl
ale ja nie chce z nim byc bo juz sie nacierpialam..tylko chodzi mi o to czy jest szansa na to czy on kiedys to zrozumie ze mnie stracil..i zacznie sie o mnie starac a ja wtedy powiem mu zegnaj bo mam cie w d...tylko o to mi chodzi..bo uwierz mi ze za duzo sie nacierpialam przez niego..ale zabolalo mnie to wszystko i chcialabym zeby mial nauczke..zeby zateksnil i dostal po dupie..

Jesli sie pogodzilas, jak piszesz, to przestan snuc fantazje o tym, ze on kiedys "zrozumie, co stracil". On nie mysli tak jak Ty. Dla niego koniec, to koniec. Mezczyzni nie snuja bajek, przynajmniej xi, ktorzy rzucaja, a ci porzuceni, miewaja tak jak Ty. Nielogiczne to rozumowanie :D 🖐️

Gość poiuyhjkl
ale kiedys moze poczuc ze mnie juz nie bedzie ze nie bedzie mial tego co chcial..ze jednak mnie na prawde kocha ale wtedy byl glupi ze nie okazywal..i dlatego chcialabym zeby kiedys pozalowal tego ze sie tak zachowywal...

Gość poiuyhjkl
i on moglby nie snuc bajek bo mnie nie rzucil..tylko zostal rzucony..po prostu odeszlam bo sie zle zachowywal..

Skoro odeszlas "bo sie zle zachowywal", to trzymaj sie tej wersji. Mysl realnie, to nie bajka, ani ksiazka z serii arlekinowatych, a zycie i konkretny czlowiek, ktory ma takie a nie inne nawyki od lat. Dlatego uwazam, ze szkoda poswiecac mu czas na myslenie, ze odmieni sie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. :) 🖐️))))

Gość poiuyhjkl
tylko ze na poczatku byl normalny..normalnie idealny..a tobie latwo powiedziec zapomnij..a jak ja bym tobie powiedziala zapomnij o dziewczynie ktora bys kochal to bys zapomnial? mimo tego jaka ona by nie byla dla ciebie..ale bys ja kochal..dam sobie rece uciac ze bys sie tak szybko nie odkochal..niestety milosc jest slepa ale chcialabym zeby mial ta nauczke...bo nie potrafil docenic tego czego mial...

Gość poiuyhjkl
i wiem ze byl draniem...ale jednak boli:(

Gość niczego nie rozumie m
jest szansa żeby zatęsknił, ale nie licz na wiele, po prostu odezwą się w nim męskie ambicje zacznij umawiać się z kimś innym i postaraj się, żeby on "przypadkiem" się o tym dowiedział

Gość poiuyhjkl
w niedziele zamierzam sie pobawic..i akurat bede z kolegami i on tez tam bedzie..i zamierzam troche postepowac tak zeby byl zazdrosny..:)