Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MontyPajton31

Czy sa kobiety, ktore moglyby po kilka razy dziennie?

Polecane posty

Gość MontyPajton31

Witam, ponoc dla kobiet sex jest na drugim miejscu, wazniejsze uczucie, ale moze sa takie, ktore moglyby sie kochac po kilka razy dziennie? Mam ogromne libido, 2-3 razy na dzien byloby dla mnie wystarczajace, ale mysle, ze ciezko bedzie mi znalezc odpowiednia partnerke do takiej aktywnosci. Mam racje?

Gość MontyPajton31
O, dzieki Tobie mila kobieto, moj spokoj ducha znaczaco sie uspokoil ;) A jak sobie radzisz?

Gość MontyPajton31
A to maz tak Cie kreci, czy ogolnie - tak jestes nakrecona przez zycie? ;)

Uparcie twierdzę, że taka się urodziłam :P Idealnie by było gdybym mogła się z mężem spełniać, ale nie mogę... Poczyniam więc powoli kroki by znaleźć gdzie indziej to czego szukam. Z tym, że i tak seksu z kochankiem 3 razy dziennie mieć nie będę.

Gość he he he
Znowu ta sama a kto by chcial na kochanke taka "brzydka kobiete"??

Gość MontyPajton31
O, widze, ze potrafisz dbac o swoje potrzeby ;) Wiesz, to nie trzeba od razu 3 razy dziennie, moze byc kilkugodzinny raz ;)

Gość klara bez okulara
Ojjj, ja powiem, że sa takie kobiety i zdecydowanie ja do nich należę. Czasem aż się dziwnie czuję. Mogłabym nawet aż 4 razy dziennie, ale tyle razy jakby kochał się ze mną mój mąż to chyba by nie wytrzymał ;) Więc robimy to mniej więcej codziennie, czasem po dwa razy. Seks jest super ;)

"Wiesz, to nie trzeba od razu 3 razy dziennie, moze byc kilkugodzinny raz " Powiem więcej, czasem może być nawet jeden i krótszy niż kilka godzin, ale musi być intensywny i trafiający w nasze pragnienia.

Gość MontyPajton31
A to moze Panie byscie cos o sobie napisaly, zeby tak mozna zobaczyc jakie cechy Was lacza :) Jestescie na co dzien "szare myszki", czy odwazne, pewne siebie?

Gość fria
Ja mam ochotę kilka razy dziennie, teraz nie mam faceta więc rano wstaję i się mastubuję i jeszcze na wieczór to robię:P I wszyscy pytaja, czemu jestem taka uśmiechnięta...

Generalnie jestem pewna siebie. Jednak, kiedy na mojej drodze staje mężczyzna, od którego bije męska siła, pewność siebie, inteligencja, pewnego rodzaju nonszalancja, jeśli jeszcze do tego mówi w sposób nie znoszący sprzeciwu, widać po nim, że jest konsekwentny i zdecydowany-to robię się przy nim maleńka i onieśmielona i wystarczy, że powie słowo, a pójdę za nim na koniec świata, żeby uprawiać z nim seks 3 razy dziennie ;)

no pewnie, że są. Ja tam jak już z moim figluje to na jednym razie w ciągu nocy się nie zakończy... :D:D

Gość MontyPajton31
Eh, szkoda, bo ja dyktatorem nie jestem ;) Znowu, a posiadasz jakies wymagania dotyczce "fizycznosci"?

Gość MontyPajton31
To jeszcze jedno pytanie, czy te kilka razy, ta ochota, to tylko z jedna osoba? Bo ja mam tak, ze za kazdym razem moglbym z inna :( ;)

Gość pieszczoszka
ja tez potwierdzam, ze sa takie kobiety ja lubie kilka radzy dziennie takie krotkie i szybkie numerki i jeszcze do tego cos baaardzo dlugiego i intensywnego

Gość uzywa ktos he
ja moge raz za razem :D

Dobrze byłoby gdyby był wyższy ode mnie, a mam 166cm. Poza tym, żeby nie był zbyt chudy, może nawet mieć niewielki brzuszek, wolę ciemnowłosych, ale to bardzo mało ważna cecha, bo może być też łysy, blondyn itd. I oczy ciekawe. A tak w ogóle to jako brzydka kobieta będę się cieszyć jeśli w ogóle jakiś się mną zainteresuje! ;)

Jestem pewną siebie osobą, ale przy okazji złośliwą. Lubię tylko określone typy ludzi, z innymi po prostu się nie dogaduję, chociaż zawsze staram się być dość życzliwa.. ;)

a co do 'urody' faceta to mam niemalże identycznie jak Znowu ta sama. Tylko dużego brzuszka to nie za bardzo ;) ani łysego :)

Gość MontyPajton31
manianka a jaki masz wzrost? Moze Wasza wspolna cecha jest wzrost miedzy 160 a 170cm? ;) Znowu - a ladnie wyrzezbione miesnie w ogole wchodza w rachube?

Jejku, wysportowany facet to marzenie - sama dość dużo trenuję, a takie widoczne mięśnie to.. 'ah' ;))

Gość pieszczoszka
ja lubie duzych facetow

Mięśnie-jak są to super, ja lubię mocne, ładnie umięśnione uda. Ale jeśli raczej nie ma to nie jest to większy problem.