Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MontyPajton31

Czy sa kobiety, ktore moglyby po kilka razy dziennie?

Polecane posty

Gość Mila w dotyku
Potwierdzam iz sa takie kobiety- dla mnie nie ma limitu dziennego ;) hehe jak rozniwez ze terzeba sie dobrac, ja mialam to szczescie :)

Gość MontyPajton31
Qrcze, taki odzew, nie spodziewalem sie. Teraz tak mysle, ze moze zle postawilem pytanie? Nie sadzicie, ze moglem sie lepiej spytac, czy sa w ogole kobiety, ktore nie chca sie kochac wiecej niz raz dziennie? ;)

Mogłeś :) A robisz ankietę, bo zastanawiasz się czy trafi Ci się taka Twoja przyszła 'wybranka'? ;))

Monty-zapytałeś na forum życie erotyczne-to może trochę przekłamać "wynik". Jak rozmawiam z zajętymi mężczyznami na czacie to większość narzeka na brak seksu.

Gość MontyPajton31
manianka - mam nadzieje, aczkolwiek ze swojej strony robie wszystko, zeby takie checi w przyszlej wybrance (przyszla wybranko - mozesz juz sie bac, gdziekolwiek jestes) robudzic ;) Znowu - dobrze, ze jestes wolny ;) Nie chodzi tutaj o predkosc!!!

Gość MontyPajton31
jestem* Prosze o wybaczenie bledu, bledem by bylo, gdybym o wybaczenie nie prosil.**

No, kwestia gustu :P Mi się tam (na razie) dobrze trafiło, mój facet w sumie jest jeszcze 'gorszy' jak ja pod tym względem ;) ale mam nadzieję, że na czatach nie narzeka na mnie, bo to by było przegięcie :P

Gość MontyPajton31
Znowu - chyba mialas racje, zapytam w innym miejscu, bo pozniej bede sie dziwnie na kobiety patrzyl - po takiej dawce informacji ;)

Manianka-Panowie na czacie raczej na kobiety takie jak Ty nie narzekają. Narzekają na takie, które: dają raz w tygodniu i to z łaski, do buzi nie wezmą, a jak już od wielkiego dzwonu wezmę to nie połkną itp. Wydaje mi się, że Ty do takich nie należysz, jeśli jesteś choć w małej części podobna do mnie :)

Gość MontyPajton31
Znowu - łomatko ;) Na jakim czacie (portal) i w jakim pokoju mozna Cie najczesciej zlapac (i za co? ;) ).

Czat wp, pokój seks. Najczęściej wieczorami, ale tylko jak mąż wyjeżdża, czyli na ogół środa lub czwartek wieczór. Złapać najlepiej za włosy ;) Jeśli chcesz znać nicki ewentualnie pogadać na gg, pisz na mail. Tutaj nie będę się zdradzać z moimi pseudonimami z czatu :)

Gość Grzesiu z Essen
Mail jakis taki męski :P

oj chciałabym takiego, który chce i potrafi działać kilka razy dziennie..

Tak sobie pomyślałam, że na tę częstotliwość ochoty może też mieć wpływ wiek. Ja mam 25. Słyszałam plotki o tym, że po 30 kobietom libido wzrasta. Jeśli to prawda to ja już się boję... A co do nicka i co do maila. Nick "Znowu ta sama" jest tylko "poprawką" pierwotnej wersji "Znowu ten sam". A pierwotna wersja powstała przy okazji topiku założonego przez kolejnego już mężczyznę prezentującego zdjęcie fiutka(jako swojego), które miało już przed sobą X właścicieli. Mail powstał do pierwotej wersji nicka.

Gość jannaaaaaaaaaaaaa
Nie ilosc a jakos sie liczy