Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

croolewna

gdzie na wakacje z niemowlakiem?

Polecane posty

Córeczka urodzila się w styczniu, w wakacje chcielibyśmy pojechać na wakacje, oczywiście niezbyt daleko ze względu na małą. Mieszkamy na południu Polski więc myślę o okolicach Wisły, może Zakopanego czy dalej - Krynica.. a może Słowacja? Co polecacie? Może macie namiar na kwatery prywatne albo ośrodek z udogodnieniami dla mam (podjazd,winda, łóżeczko w pokoju itp.)

Gość Aaaby
Ja mam dzieciaczka z lutego (czyli miesiąc młodszego od twojej córci) i w sierpniu lecimy do Singapuru. Będzie miał wtedy 6 miesięcy. To będzie jego pierwszy tak daleki wojaż i mam w związku z tym trochę obaw, ale lecimy do mojej przyjaciółki więc na pewno damy sobie radę jak coś będzie nie tak na miejscu (reakcja na inną wodę, jedzenie). Zobaczymy. Ja jestem dobrej myśli i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać tych wakacji. :D

my lecimy do norwegii w sumie ja z synkiem bo maz tam pracuje wiec my skorzystamy i lecimy na wakacje maly bedzie mial 11 miesiecy wtedy

podziwiam. a czy ktoś może mi polecić jakieś spokojne miejsce u nas?

my jedziemy nad morze a mieszkamy na Śląsku więc i tak kawał drogi przed nami...