Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę pooomoocyy!

ciaza ? co myslec! blagam pomocy!

Polecane posty

Gość Proszę pooomoocyy!

Dziewczyny blagam pomocy! czytalam podobne pytania ale inne.... wiec tak robilam 2 testy jeden tak drogi nie ... bylam u lekarki powiedziala ze nic nie widzi ( to bylo okolo 2 tygodnie po zaplodnieniu) teraz by byl 5 tydzien liczac od zaplodnienia .36.9 temperatura w czasie spodziewanej miesiaczki ktora postanowiła nie przyjsc tzn. bylo plamienie gdy lezalam krwawienia nie bylo gdy wstawalam troche bylo zaczela sie bardzo skąpym plamieniem kawa z mlekiem pozniej brazowo czarne plamienie oraz krwiste ale to napewno nie przypominalo miesiaczki ... piersi sa twarde i nabrzmiale urosły o prawie rozmiar (zawsze mialam male piersi) ciagle leze w luzku nie mam ochoty nic robic przy najmniejszym wysilku cala sie poce nigdy tak nie bylo... sluz jest bardzo rózy raz troche rozciagliwy raz bialy kleisty zmienia sie kilka razy dziennie . podbrzusze napeczniale szyjka macicy jakby nisko a moze bardziej tak srednio nisko lekko twardawa ale jakby otoczona gąbczastą blonka nie umiem rozroznic czy jest otwarta czy zamknieta... mdli mnie ale nie wymiotuje czasem czuje sie jakbym miala zemdlec od 2 dni... a co najdziwniejsze u mnie nigdy mi sie nie odbijalo a teraz co chwile poprostu co chwile ... i potworny bol glowy nawet gdy leze... Co myslicie? Oczywiscie chciala bym zeby bylo to malenstwo ;)) ale juz rece opadaja nie wiem co sie dzieje wiec moze wy cos doradzicie??

Gość batmann i robinn
i jak myslisz co ci napiszemy?? ze tak jesres w ciazy i uwierzysz nam?? musisz czekac i isc znowu do lekarza....baby na kafe nic ci nie pomoga.

Jadzisiaj sie dowiedzialam ze w ciazy jestem. no oczywiscie idz jeszcze raz do lekarza...tylko on ci potwierdz na 100%. Powodzenia