Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfesrdxc,k.jnb

Ktora kawa najlepsza?

Polecane posty

Gość hfesrdxc,k.jnb

Pije bardzo duzo kawy NESCAFE. Ostatnio jednak mam jej troche dosc, chcialabym przerzucic sie na inna. Ktora polecacie? Tchibo, Maxwell House? Nie znam sie na kawach, zawsze pilam nescafe. Mam na mysli zwykla czarna rozpuszczalna, dodaje do niej mleko, wiec musi byc z nim dobra.

Teraz piję Jacobs zieloną Kronung.I także z mlekiem. Bardzo dobra :)

Gość fddfsfdsdfsdf
ta carte nuar czy jak jej tam jest dobra. a nescafe dobra jest tylko w ich kawiarniach, jak sama robie to taka średnia :) mają tam pyszną karmelową

Gość lucas343
Jest trochę sklepów w necie, gdzie można trafić na dobre kawy. Ja kilka tygodni temu zamawiałem sobie świeżo wypalaną kawę z Etiopii ze stronki www.swiezowypalana.pl/pl/p/Kawa-wypalana-Arabica-Etiopia-Djimmah/5 . Naprawdę szlachetny smak, zdecydowanie polecam tę odmianę. Generalnie kawy z Etiopii mi smakują, moim zdaniem tam są najlepsze warunki do uprawy kawy w ogóle jeśli chodzi o cały świat. Pozdrawiam.

Gość sccs
Też ostatnio szukałem sklepu z kawą w necie i jest trochę w miarę dobrze zaopatrzonych. Co do ziarnistych to akurat największy wybór znalazłem na stronie www.ekstrakawa.pl . Szczególnie muszę powiedzieć, że rzeczy od New York mi smakowo podchodzą, ale wiadomo, każdy ma inne kubki smakowe ;-)

Od jakiegoś czasu pijam czerwoną Lavazze Rosse, Lav. Espresso Arabice Illy Espresso, Douwe Egbertb Pure Gold Te od ostatnich miesięcy u mnie robią podbój kawoszowy w domu

Gość gośćss
Korzystny stosunek jakości do ceny jest w palarni kawy Kawing ( www.kawing.com.pl ). Oni wypalają kawę na bieżąco, dopiero po złożeniu przez klienta zamówienia na konkretną odmianę.