Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Al-Quarolinka

Pierwsza zabawka jaką kupiłyście dziecku. Co to było? :)

Polecane posty

Gość Al-Quarolinka

Jak wyżej. Co kupiłyście dzieciakom jako tę pierwszą zabawkę w ich życiu? :)

Gość krakers23
karuzela nad łóżeczko i misiek z fisher price taki gadający, a tak to wszystko podostawałam wcześniej;)

Gość Aaaby
Ja kupiłam pluszaka do łóżeczka :) na przywitanie maluszka w domu. Takiego śmiesznego łośka z Ikei: http://www.ikea.com/PIAimages/0104180_PE251090_S4.JPG Kupiłam go jak byłam chyba w 8 miesiącu ciąży i pamiętam, że szalenie poprawiał mi humor co rano jak na niego zerkałam. :P

Gość Al-Quarolinka
Up up up No co z wami? :)

Gość olabogaaaa
autorko,cierpliwosci..przyda ci sie przy dziecku.....

Gość eee co by tu ...
nie pamiętam... :( ale piesek pluszowy dalmatyńczyk to była ulubiona zabawka mojej młodszej córki... porwany ...z dziurami cerowany wstydziłam się jak brała go do spacerówki no i zamieniłam na innego dalmatyńczyka. jakiś czas temu wspominały swoje ulubione zabawki ...wyleniały lew starszej od dziadka tez skończył w śmietniku. A MYsia powiedziała ze nienawidziła nowego pieska i dlatego wydłubała mu oczy i serduszko... :( Czemu dzieci nie protestują , gdybym wiedziała... co tam ludzie niech chodzi ze starą szmatą jesli ta daje jej radość i ją kochają

hmm, a ja sama zrobiłam miękką kostkę karzdą ściankę wyszyłam muliną i ponaszywałam różne rzeczy sznurki, guziki, itp, każda ścianka ma inny kolor, idealna do zawieszenia, a potem do rzucania i nauki kolorów.

Gość gość
Oj jak dawno temu to było... ale doskonale pamietam kupiłam w kinderland24 zyrafke sophie taki gryzak, który u mojej małej sluzyl jako ulubiona zabawka.