Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość like a virgin
Poprosze o odpowiedz:Co to znaczy ze facet jest porzadny?co to znaczy ze kobieta jest porzadna?Dziekuje

Gość my faceci
wole to zachowac dla siebie, to bolesne i osobiste, nie chce juz o tym myslec, chce to wymazac, ale dzieki za troske

Gość my faceci
dla mnie w tym sensie o ktorym pisalem porzadny facet to taki ktory nie uprawia przygodnego seksu, nie zalicza kobiet i je szanuje. porzadna kobieta tak samo postepuje

Gość bbbbbbbabka
virgin no według naszych panów to powinnyśmy czekaś aż do ślubu z cnotką

Gość Monari 71
Kobiety musiały się dostosowac? ciekawy poglad na te sprawy, nie dziwi mnie właściwie że nadchodzi era singli, kto będzie chciał zakładac związek?

Gość bbbbbbbabka
my faceci wiesz ale od przelotnego niewinnego sexu wielka miłość może się zacząć wiem mnie też bardzo bolał jak mnie mój pierwszy chłopak zranił,ale ciesze się że to się tak skończyło,bo będąc z nim ciągle by mnie zdradzał,nawet jakby doszło do małżeństwa to by i tak miał inne kochanki,a najgorsze jest to że poza nim nie widziałm świata ,dla mnie wszystko przestał istnieć,nawet miałam myśli samobójcze,ale naprawdę bardzo się cieszę że nie jestem z nim,mam wspaniałego męża który pozamną świata nie widzi w końcu czuję sie kochana,mam zaufaną osobę uwież mi skoro ona cię zraniła dobrze że to miało miejsce teraz a nie jeszcze pózniej,poznasz wspaniałą dziewczynę i nie ważne czy mam za sobą pierwszy raz czy nie to jest nieważne,zobaczysz bedzie ok wiem to z własnego doświadczenia

Gość my faceci
po co facet ma sie zenic z kobieta, ktora mial kazdy i moze miec kazdy?

Gość bbbbbbbabka
a dlaczego mówisz że może mieć każdy,ja np do każdego nie należę,jeżeli w przyszłości będę sama,to nie przeczę bedę korzystac z sexu,ale nie z każdym napotkaym,choć w przelotne romanse nie przeczę,szkoda życia żeby się pogrążać,życie nie trwa wiecznie

Gość bbbbbbbabka
my faceci ile masz lat?jesteś młodym mężczyzną czy dojrzałym facetem

Gość bbbbbbbabka
zobaczysz jak ból ci minie inaczej bedziesz spostrzegał sex:)

Gość my faceci
mllodym mezczyzna

Gość kobiety są dzis łatwe

Gość my faceci
jakos umiem doceniac kobiety i zadnej bym nie wykoszystal. tego samego wymagam od swojej partnerki

Powtarzam po raz kolejny, dawać dupy bez zobowiązań potrafią tylko kobiety. Ponieważ są to istoty zupełnie wyprane z moralności, nie zdolne do odczuwania jakichkolwiek uczuć. Teraz wszystkie kobiety się puszczają, jedynie mężczyźni trzymaja poziom.

Gość MELANI202
DOMINIK 1000 ALE TY PI....LISZ BZDURY FACECI I POZIOM HHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA DOBRY KAWAL

Gość my faceci
dla mnie kobieta, ktora spala z kims bez milosci jest nic nie warta

Kobiety ''zakochują'' sie w mężczyźnie poprzez cipe a poźniej sie dziwią ze faceci je olewają. Gdyby kobiety kierowały sie w życiu rozumem i sercem to nie mialyby tyle rozczarowań. No ale jak sie nie ma móżgu, tylko moduł decydujący w kroczu to tak jest.

Al głupoty piszesz Dominik, raz- niestety czas najwyższy obalić mit, że kobiety nie odczuwają podniecenia i kochają się tylko po to, by rodzic dzieci i spełnić obowiązek małżeński,.. nie mój drogi, my równiez przeżywamy orgazmy, mamy ochote na pieszczoty, seks, odczuwamy pożądanie. Dwa- to czy ktos jest rozwiązły czy nie nie jest w żadnym stopni zależne od płci ale od temperamentu, osobowości i wychowania. Kolejne, wałkowane przez mnóstwo czasu pytanie, dlaczego męzczyźni mogą a kobiety nie??? Jest to uwłaczajace dla nas, spychające nas z piedestału oraz bardzo krzywdzące....durny stereotp ciagnący się od lat. Gdy spotyka się dwoje dojrzałych powtarzam dojrzałych ludzi, nie wyrzadzających nikomu krzywdy swoim postępowaniem i mających na siebie ogromna ochotę dlaczego tego nie zrobić???? Bo to nieładnie, niemorlanie, fe!! O nie, życie ma sie jedno a całe zycie budowane jest dzięki wspomnieniom i przezyciom. Dodam, że mimo mojego stanowiska w tej sprawie jestem od 5 lat w szczęśliwym związku, nigdy nie zdradziłam, szanuje mojego nerzeczonego choc zdarzył mi sie przypadkowy seks i tego nie żałuje.

Gość my faceci
martynkowska to uprawialas przygodny seks jak bylas nastolatka? bylas wtedy wolna? ja bym w zyciu nie zwiazal sie z kobieta, ktora uprawiala przygodny seks

tak,a potem taki "uczuciowy" :D wylewa żale na kafe nawet nie myśląc o tym,czy ma racje:D niestety jesteście zawsze tak przekonani co do słuszności swoich racji,że nie widzicie tego co jest obok i ludzi,których przy okazji depczecie:O bardzo uczuciowi panowie!!

hmm..a co to jest dla ciebie "przygodny sex"??? może to czasem dłuższe wmawianie sobie,że jednak coś z tego będzie? chyba,że mówisz o dyskotekowych lafiryndach

Gość my faceci
ja nikogo nie depcze. chce kobiete wzorowo prowadzaca sie

Gość biedroneczkaaaa
I pewnie sam jesteś równie WZOROWY?! Nie rozróżniasz jednak relacji międzyludzkich:D -sex przygodny z obcym facetem, -sex układ ,w którym i tak zwykle kobieta jest zakochana i albo jest dobrą aktorką i udaje,że nic nie ma albo czar pryska -sex z facetem do którego coś czujesz i wmawiasz sobie,że jednak coś z tego będzie Co to jest dla ciebie przygodny sex do cholery?????dobre pytanie tutaj ktoś zadał.

Gość my faceci
mnie interesuja tylko kobiety, ktore do lozka ida jak kochaja i jest juz prawdziwy, jasny, zwiazek, a te co ida do lozka, bo licza ze jakos to bedzie sa po prostu przekupne i latwe, bo licza ze jak pojda do lozka, to facet sie zakocha i bedzie chcial byc z nimi w zwiazku. takie mnie nie interesuja

Kobiety są jak pasożyty, byle tylko wykorzystać drugiego człowieka. Nigdy nie zwracają uwagi że krzywdzą inną osobe. Dla kobiety facet to robot który służy do ruchania i zarabiania pieniędzy. Jak coś zaszwankuje to od razu szukają następnego.

Gość hjhjhjjh
W dzisiejszych czasach dziewczyny same pchają się facetą do łóżek, i to mnie obrzydza....chociaż sama jestem dziewczyną

"mnie interesuja tylko kobiety, ktore do lozka ida jak kochaja i jest juz prawdziwy, jasny, zwiazek, a te co ida do lozka, bo licza ze jakos to bedzie sa po prostu przekupne i latwe, bo licza ze jak pojda do lozka, to facet sie zakocha i bedzie chcial byc z nimi w zwiazku. takie mnie nie interesuja" przekupne i łatwe??a może właśnie zakochane i naiwne? "Kobiety są jak pasożyty, byle tylko wykorzystać drugiego człowieka. Nigdy nie zwracają uwagi że krzywdzą inną osobe. Dla kobiety facet to robot który służy do ruchania i zarabiania pieniędzy. Jak coś zaszwankuje to od razu szukają następnego." dobrze,że wy tą uwagę zwracacie. zarabiania?z takim podejściem to byś musiał być milionerem żeby jakąś przekupić:D TROSZKĘ generalizujecie:)

Gość my faceci
pyskaczu, niech nawet beda zakochane i naiwne, ale to nie moj target. osobisci bym chyba nawet dziewice chcial

to może poszukaj sobie kobiety po długoletnim związku:D to prawie jak dziewica już:D poza tym myślisz,że dziewica nie będzie się zastanawiać jak to jest z kimś innym?? naiwne myślenie...