Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

oj nie posrajcie się tutaj zaraz myślałam ,że sex jest dla ludzi,a tu widać jednak nie czyli kolejny temat "jak tu sie wybielić odc.jakie to baby są straszne" to szukajcie sobie dziewic jak jesteście prawikami i tyle komedia jak nie dramat!:D PO CO W OGÓLE TEN SEX???no ja nie wiem kto to wymyślił:O :D:D

Kobieta taka jak Tajemnicza dama to najlepszy przykład zdemoralizowanego człowieka do szpiku kości. Człowieka który traktuje innych ludzi jak przedmioty, byle tylko osiągać własne korzyści. Pozbawionego wszelkiej wrażliwości, delikatności, honoru.

Myślę, że takie kobiety, tzn. które miały dużo partnerów w łóżku wiążą się niestety z facetami bez większych doświadczeń w tej kwestii, bo taki raczej obawia się przejąć inicjatywę seksualną, więc taka zrobi za niego.Potem taki jednak nie wystarcza i rodzą się z kolei zdrady w małżeństwie.. Do Dominika, co tak szczekasz na kobiety?Nie udało Ci się w życiu i dlatego?

"Mężczyzna upawia seks ze swoją kobietą dopiero gdy jest w niej zakochany." sam sobie zaprzeczasz:D to jakim cudem kobiety bzykają się z kim popadnie skoro wszystcy są zakochani?

posikałam się :D hahahhahahha faceci są wierni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? hahhahahahahhahahhaha :D o kurwa :D Nie mogę :D Umieram ze śmiechu :D

Gość my faceci
to jest najgorsze jak porzadny facet trafi na dziewczyne, ktora miala wielu partnerow :(

Dominik, niby inteligentny, ale czasami brzmisz obscenicznie..np."Rżnięcie na zawołanie":(

''sam sobie zaprzeczasz to jakim cudem kobiety bzykają się z kim popadnie skoro wszystcy są zakochani? '' Kobiety to bardzo dobre, urodzone aktorki. Tak ściemniają facetom że się nabierają na to i myślą że kobieta coś do nich czuje. Ale nic bardziej mylnego, kobietom to zawsze chodzi tylko o uciechy dla ciała.

Do My faceci..ale to przecież Wasz wybór..sami tak chcecie...

Gość my faceci
mam jeszcze pytanie: co np. prawiczkowi moze zaoferowac kobieta, ktora miala wielu partnerow? (oczywiscie poza dobrym seksem)

Gość Y - Myśliwy -Y
Jest dużą sztuką szanować kogoś kto nam daje powody do braku tego szacunku.Puszczanie się jest bardzo konkretnym powodem. Jak pomyśle że moja żona mogła wcześniej mieć wielu partnerów to chce mi się rzygać.Jak facet może kochać i szanować taką kobiete ???

"Kobiety to bardzo dobre, urodzone aktorki. Tak ściemniają facetom że się nabierają na to i myślą że kobieta coś do nich czuje. Ale nic bardziej mylnego, kobietom to zawsze chodzi tylko o uciechy dla ciała." :D:D oj wy biedni dopadła Cie gdzies taka bestia i cierpisz? no tak...jesteśmy potworami:D każdy facet to urodzony zakonnik:D

Darker, a Ty jesteś z tych czekających , czy może babiarz?:D Bo wynika, że tylko tacy istnieją.

Tajemnicza damo, dla ciebie to jest śmieszne ponieważ nie masz możliwości spotkania wiernego faceta. Żaden inteligentny, pracowity, odważny, wtedy kiedy trzeba wrażliwy, mądry mężczyzna nie zwróci uwagi na taką karykaturę kobiety jak ty. Przykro mi bardzo ale sama sobie zapracowałas na taką opinie. Zaraz zaczniesz mnie wyzywać od chamów że tak cie nazywam ale naprawde ja w tobie kobiety nie widze. Stąd mam takie podejście do ciebie.

"Zmień męskie towarzystwo na mniej imprezowe to się zdziwisz." nie posiadam takowego towarzystwa:) więc nie wiem po czym wnioskujesz macie racje!każdy powinien czekać do usraneh śmierci i brać na ładne oczy,a sex nie jest niczym znaczącym w związku...:D cyrk

Do My faceci...taka prawiczkowi może zaoferować chyba wiele....nie jestem ani jednym ani drugim, więc tylko gdybam...Może go przede wszystkim zachęcić, bo on jest zapewne nieśmiały...przejmie nad nim kontrole być moze we wszystkim.Będzie kierować jego życiem.

Gość my faceci
ale czy taki prawiczek bedzie ja szanowal?

widzisz darker bywa różnie ja też byłam jedną z naiwnych czekających i co mam z tego? facet facetowi nie równy więc kobieta kobiecie też nie

wiedze biore z tego jakich poznaje nie jestem zagorzałą fanką imprez ,a mimo tego nie ciężko jest spotkać -gdziekolwiek faceta myślącego zawartością majtek

Gdyby kobiety były tak piękne jak są, ale żeby mialy umysł mężczyzny to świat bylby cudowny. Nie byłoby tyle zła na świcie, wszyscy traktowalby się ze wzajemnym szacunkiem. Światem nie żądzilyby aż tak pieniadze jak teraz, nie byłoby szpanu, ubliżania krzywdzenia innych ludzi. Nie dochodziloby do rozbicia rodzin, dzieci wychowywałyby sie w dobrych warunkach. Nie byloby zdrad, narkomani, alkoholizmu i innych uzależnień.

Dominik - szkoda mi słów... na jakim Ty świecie żyjesz? Wiesz, ile facetów chciałoby mnie przelecieć bez względu na wszystko? I o czym my tu mówimy??? Dlatego właśnie śmieję się, gdy mówisz, że rżniecie tylko z miłości :O Bo tak po prostu nie jest! I nie wiesz z kim się bzykam, więc skąd wnioskujesz, że oni nie są inteligentni i mądrzy? Może mi wmówisz, że studenci medycyny są głupi? :D

Darker, widocznie to nie była ta.Nie wiem, ile masz lat, ale zakładam, że nie byłeś jeszcze mężem, więc i tak dobrze się stalo. Lepiej wcześniej takie kwiatki niż później.Prawdziwa, wartosciowa kobieta będzie dążyć do tego czekania.Fakt, są też takie, które potem narzekają, tak jak w tym topiku, który przytoczyłeś.Xle wybrały, bo fascynował ich pewnie jego rozrywkowy tryb życia, a potem...Facet musi być odpowiedzialny to podstawa, tylko z takim można budować coś więcej..No ja mimi, ze jestem kobietą, popieram autora topiku.Seks bez uczuć jest niemożliwy.

Gość my faceci
tajemnicza damo, a nie przeszkadza ci, ze to tzw. biedni studenci i zamiast nich bys mogla miec biznesmena ktory juz ma kase, firme, fure i garniak od armaniego?

Właśnie studenci medycyny to najbardziej zdemoralizowana grupa studentów. Naprawdę ubolewam że tacy ludzie jak ty, wybrali tak szlachetny zawód. Ale co sie dziwić lekarze to też najbardziej skorumpowana częśc ludzi. Mam też tylko taką nadzieję że będzie sprawiedliwosć na świecie i nie będziesz mogła nawet sprzątać w szpitalu a co dopiero leczyć.

Jeszcze jedno - Nie każda nowoczesna kobieta, która preferuje seks bez zobowiązań puszcza się na dyskotekach i leci na kasę :D

Do My faceci...nie wiem, czy bedzie szanowal, ale skoro się zwiąże z taką to myślę, że tak.Prawiczki są b. wrażliwe i dla nich seks to nie zabawa...skoro już zdecyduje się na taką będzie ją kochal, tylko być może bedzie mial cały czas w pamieci jej przeszłość i będzie ją kontrolował.Zakładam , że mówimy o prawiczkach nie nastolatkach rzecz jasna..tylko często z wyboru..