Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

no...to niezłe masz zdanie to teraz cie rozczaruje:D byłam z facetem 9 lat i jakoś nie wyobrażam sobie żebym miała polecieć na pierwszego lepszego faceta mimo tych waszych opinii wiem,że kobiety też sie zakochują a z tej miłości robią czasami głupie rzeczy:D łatwiej jest oceniać innych niż samego siebie

Gość my faceci
a jak np. chlopak jest prawiczkiem, to ma znosic wszystkie bledy mlodosci dziewczyny? dlaczego ma mu nie przeszkadzac, ze dziewczyna przed innym paradowala bez bielizny?

kazdy facet rucha po katach ale sam chcialby 'nieuzywany towar' jak przyjdzie mu ochota sie ustatkowaca tu sie okazuje ze kobiety tez czerpia radosc z sexu i go uprawiaja i wielka tragedia co za pojebane zasciankowe myslenie pierolcie sie!!

Gość my faceci
powtarzam. nie kazdy facet tak mysli

pewnie ma ale ja chowa w szafie jak juz spusci powietrze:D

Aha - i czy jesteś prawiczkiem? :) Jeśli nie, to zrobiłeś to ze swoją miłością, tak? Ale zaraz... jak możesz mieć żonę, skoro kobiety to złe istoty, to pasożyty...? :) Ojj, coś się tu nie klei :)

"kazdy facet rucha po katach ale sam chcialby 'nieuzywany towar' jak przyjdzie mu ochota sie ustatkowaca tu sie okazuje ze kobiety tez czerpia radosc z sexu i go uprawiaja i wielka tragedia" kobiety czerpią radość z sexu?nie może być:P i to pisze facet?:P przecież powinnyśmy chodzić w habitach i nieśmiało z za nich wyglądać czy czasem nie przechodzi nasza życiowa miłość po czym rzucić sie na niego i krzyknąć "mój ci on" prawiczek może sobie szukać dziewicy:) nie mi to oceniać ale ruchadło marzące o cnotce to już szczyt humoru:D

Dominiku - nie chcę się wiązać i nie wierzę w miłość :) Czy przez to muszę cierpieć? Czy nie mam prawa, do odrobiny przyjemności?

Gość my faceci
po co komu kobieta, ktora miala wielu partnerow seksualnych?

my faceci--> a ty sie wiazesz z kobieta czy z jej cipa??

oooo widze oburzenie samcow...pora przyznac ze taka partnerka was odstrasza bo skoro miala wielu to pewnie zdarzali sie wysmienici kochankowie z duzymi hmmm a wy czym mozecie sie pochwalic??najwyzej biciem konai na czas :D

Gość my faceci
po co mi kobieta, ktora miala wiecej partnerow niz ja partnerek? chce miec kobiete wzorowo prowadzaca sie, a nie taka z luzniejszym podejsciem, co jej srednio wychodzilo trzymanie nog razem

Gość my faceci
jak kobieta uprawiala seks bez milosci to niech sie wiaze z jakims babiarzem

Gość my faceci
albo na co nam kobiety, ktore robila loda przygodnie albo uprawialy anal bez zwiazku?

Aha. Czyli jak nie chcę mieć męża, bo uważam, że Faceci to skurwiele patrzący tylko na wygląd, to nie mogę uprawiać seksu? Już nigdy?

Kobiety to pod gatunek człowieka wywodzący się od homo neandertalis. Tylko mężczyzna należy do homo sapiens sapiens. To jest główna przyczyna tego że kobietami sterują wyłącznie instynkty. Cały kobiecy świat to: seks, jedzenie i spanie. Tylko facet jest mądrym czującym człowiekeim.

Gość my faceci
to sobie uprawiaj. nie uwazaj nas tez za skurwieli, bo nie kazdy facet patrzy tylko na wyglad, nie kazdy tez zdradza i nie kazdy zalicza

Darker----->'Każda fantazjuje o Dicapriio w trakcie'...sam siebie wlasnie podsumowales przykro mi z powodu twych doswiadczen,teraz cie w pelni rozumiem

Gość my faceci
moim zdaniem kobiety ktore mialy wielu partnerow powinny sie wiazac z babiarzami

Mężczyzna upawia seks ze swoją kobietą dopiero gdy jest w niej zakochany. Kobieta rżnie się po kątach byle często i z różnymi facetami. Każdy facet marzy o założeniu rodziny, wiernej żonie, wychowaniu dzieci. Dla kobiety założenie rodziny równa sie z możliwością rżniecia na zawolanie i stabilizacją finansową na którą pracuje jej mąż. Facet jest zadowolony z seksu z każdą kobietą, dlatego nie musi najpierw ''testować'' jej w łóżku jak to robią wszystkie kobiety. Tylko mężczyzna jest wierny swojej parterce całe życie, wszystkie baby chodzą na boki.

ne kazda kobieta mysli o dicaprio podczas sexu ale twoje doswiadczenia pokazuja co innego to znaczy ze kochajac sie z toba twoje partnerki musialy wyobrazac sobie kogos innego:)