Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

darker czekanie aż ktoś zmądrzeje...o to mi chodziło raczej.nie licze na to,ze ktos mi spadnie z nieba.ludzie poznają się w rózny sposób co do dominika...ty chyba nie piszesz na poważnie...:O a jeżeli tak to chyba do końca życia będziesz się umartwiał nad tym,że nikt nie jest ciebie godny

Bywałem na imprezach gdzie poznałem sporo kobiet i facetów na medycznych studiach i tak zezwierzęconej grupy nie widzialem nigdy. Pisze to poważnie.

Gość tajemnicza dama uprawia
sex analny bez zobowiazan z kolegami i kochasiami. to dopiero demoralizacja, obcy faceci grzebia jej w pupie penisem i paluchami

Darker, czyli zaprzeczasz sobie? Nie powinno się czekać tylko rzucać na jakiegoś frajera, który potem może okazać się damskim bokserem? To Ty też się rzucasz na jakąś lubieżną dziewoję, bo życie wymaga podejmowania decyzji tu i teraz?..przesada..

Wiesz mi osobiście nie mieści sie to w głowie żeby wziąć rozebrać sie przed swoją koleżanką i zacząc uprawiać z nią seks. Autentycznie nie mieści mi sie to we łbie. Jak widać są osoby dla których to pestka, ściągnąć majty, wystawić dupe i niech mnie znajomy ze studiów przeleci.

anal to co najwyzej w zwiazku powinno sie uprawiac

Fakt, ludzie na studiach medycznych mają charakterystyczna psychikę....chociażby wykonywana przez nich na zaliczenie sekcja zwłok jest tego dowodem..Nie dałabym rady...

Widzisz, moje życie to jedno wielkie pasmo nieszczęść ;) Dlatego też postanowiłam je dobrze wykorzystać tylko na swoje przyjemności ;) Mam bardzo duży temperament i NIE WYOBRAŻAM sobie życia bez seksu! Jednocześnie nie wierzę w miłość i nie chcę się wiązać. Co mi radzisz w takiej sytuacji? :D

Damo ty już jesteś wysterylizowana psychicznie także nie potrzeba już żadnych zabiegów.

widzisz, jednak seks bez zobowiazan nie powinien zawierac anala. ja rozumiem, ze mozna isc do lozka z kolega, ale od razu analnie kumplom dawac?

Radzę ci zgłosić sie do psychiatry i psychologa ponieważ masz bardzo cięzkie zaburzenia psychiczne. Sama sobie z tym na pewno nie poradzisz bo grubsza sprawa. Żaden człowiek z prawidłowo ukształtowaną psychiką i normalnym światopoglądem tak nie robi.

Gość twoja stara tak ciezrobila prz
eciez. jestes niedojebanym wytworem brudnego, prymitywnego seksu twojej starej.

Ale cieszy mnie to że tu jesteś i jakby na ''żywo'' inne osoby mogą zobaczyć ze moje teorie o kobietach nie są wyssane z palca tylko faktycznie tak jest.

Jak mam ochotę na anal, to tak :D W końcu mi się też coś od życia należy :P Ludzie - życie mamy jedno. Chcecie się łudzić i czekać na miłość, to nie ma sprawy. Ale nie ubliżajcie innym za to, że mają inne poglądy. Seks to INDYWIDUALNA sprawa każdego z nas. Więc zajmijcie się sobą ;)

ale anal to szczegolny seks, bardzo intymny, wymagajacy zaufania, do tego latwiej o chorobe weneryczna

Może nie jesteście gorsi, ale macie wypaczoną psychikę...traktujecie ciało ludzkie jak przedmiot.., chyba robiąc to podchodzicie do tej czynnosci jakbyście kroili materiał czy coś takiego...nie wyobrażam sobie tego..Rozumiem, że na medycynę idą zdolni, sama też nie należę do idiotek, ale ta sekcja..

Nie pieprzę się z pierwszymi lepszymi. Także o choroby się nie martwię ;) Poza tym - nie widzę różnicy :D Posuwanie w cipę, albo w dupę :D Jeden chuj :D

Darker, to czemu krytykujesz moją wcześniejszą wypowiedż, skoro masz podobne poglądy..i wyjeżdżasz z czekaniem niby na tramwaj?

Damo nie mierz innych ludzi swoją miarą. To ze ty taka jesteś i całe twoje srodowisko to nie znaczy że całą reszta jest tak samo zdegenerowana. Uwierz że nie, bo przekonać sie na własnej skórze niestety nie będziesz miala okazji z wiadomych powodow. Bardzo ubogie i plytkie to twoje życie, tak wszystko uproszczone, ale cóż widocznie nie masz potrzeby by mieć coś więcej.

Tajemnicza, myślę, że facetów tu prowokujesz i specjalnie drażnisz.W ten sposób odreagowujesz trudny kierunek..choć nie wydaje mi się, że na nim jesteś, bo często tu przesiadujesz, zbyt często jak na medycynę..

Dominik - widocznie mam swoje powody. Po co mam się pchać w to bagno, jakim jest małżeństwo? Zresztą - po co ja z Tobą rozmawiam? Co bym nie zrobiła, jak bym nie żyła, to i tak według Ciebie jestem kurwą i pasożytem :D Jak każda kobieta :P

Abc - nie, nie siedzę tu często. Teraz miałam 2, 3 tyg. przerwę :D Po prostu zabijam tu nudę. Widocznie jestem zdolna i nie potrzebuję całymi dniami przesiadywać nad książkami ;) Niektórzy studenci medycyny prowadzą bujne życie towarzyskie, a inni przez 6 lat siedzą w domu i kują ;)

Czekasz w takim razie na mężatkę, czy pana?:D

Gość studentki medycyny
sa puszczalskie. mamy na forum tutaj lekarke pania doktor co pisala ze spala z 10 facetami. cos w tym musi byc