Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość i trafi ktoś później
na doktora jak Tajemnicza Dama z jej cynizmem i pogardą dla ludzi. Powinnaś zająć sie medycyną sądowa, trafić do prosektorium i kroić trupy. Masz z umarlakami weiele wspólnego- chłód i obojętność na żywych.

Dlatego tak też pisałem o niej że jest wysterylizowana psychicznie. Nie wykazuje żadnych kobiecych cech. Faktycznie powinna się zająć zawodem w którym nie liczą się żadne ludzkie odruchy.

Gość tobie dama nic nie pomoze na
twoj zryty garnek, zatrudnij sie w burdelu.

Gość studentki medycyny
puszczaja sie za kase. taka prawda, ze uczelni medycznych jest malo, wiec wiekszosc takich studentek jest przyjezdnych, musi miec na akademik itp. poniewaza to pracochlonne studia to nie ma czasu na dorabianie. wiec takiej sponsor na reke. natomiast jak dziewczyna studiuje zaocznie marketing w swoim miescie, mieszka z rodzicami, to pracuje jeszcze na etat lub prawie caly etat i nie dosc ze oplaci studia, to jeszcze ma na ciuchy i imprezy. sponsor jej potrzebny nie jest

Gość będąc młodą lekarką
To może opisz siebie Damo(kolor włosów, wzrost, jakieś cechy charakterystyczne), żebyśmy wiedzieli jakiej młodej lekarki unikać.

Gość będąc młodą lekarką
Gdyby nie lekarze, grabarze byliby bezrobotni.

Studentki medycyny są po prostu SAMODZIELNE i NIEZALEŻNE ;) A przede wszystkim MĄDRE, a żadna mądra kobieta nie puści się za kasę ;)

Gość ja widze tajemnicza jako
lekarke dla prostytutek. Bedzie je leczyc i doradzac jak sie kurwic i z kim zeby nie zlapac syfa

Gość dominki masz racje co do tego
szmaciska tajemniczej

Gość studentki medycyny
to chyba musicie miec bogatych rodzicow. bo ciezko dorabiac jak sie studiuje medycyne

Czy naprawdę sądzisz, że wszystkie studentki medycyny się kurwią? ;) Że wszyscy lekarze to śmiecie bez uczuć? :D Ależ Wy jesteście ograniczeni :D

Studenci medycyny mają bogatych rodziców a nie ża są samodzielni. W rzeczywistości to niedojrzali ludzie których rozpieszczają rodzice.

Gość w burdelu powinna robic za
lekarza od syfa

Gość ja jestem facetem
moich rodzicow nie byloby stac zeby wyslac mnie na studia medyczne. poza tym wole studiowac zaocznie i pracowac w biurze i miec swiety spokoj, mnie czas na piwo i imprezy, pieniadze na ciuchy, alkohol itp.

Dominik - serio? ;) Rodzice wyrzucili mnie z domu, gdy miałam 18 lat. Od tamtej pory nie mam od nich żadnej pomocy finansowej. Uważasz, że jestem rozpieszczona? :D Zgodzę się z Wami - duża część studentów owego kierunku jest taka, jak opisujecie, ale na litość boską!, nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora!

Gość bbbbbbbabka
uf ale mam do czytania od wczoraj ale skomentuje krótko facet to pies na baby

Gość bbbbbbbabka
do my faceci sniło mi się że sie z tobą bzykałam:)

Gość będąc młodą lekarką
czyli do tych o wzroście powyżej 170 można iść, takze do tych o ciemnych oczach. to chyba jesteś bardzo ładna, Damo. Na którym jesteś roku?

Dobra zmyslaj dalej. Widze ze masz bujną wyobraźnie ale dobra pisz dalej o swoim zyciu.

Dziękuję. Jestem na ostatnim roku. Nie zmyślam... Aż taką suką nie jestem... Zresztą - Wy nie macie uczuć, nie zrozumielibyście...

Gość dominik wiesz ze ona zmysla
zreszta ta szmate kilka razy banowali , tylko dostwaia teraz kropki do niku :D

Nie zmyślam kurwa. Myślicie, że jak ktoś został tak pokrzywdzony przez życie, to od razu musi zmyślać bajeczki? Gdybym chciała się dowartościować i zwrócić na siebie uwagę, to zrobiłabym to w inny sposób.

Gość ściera szuka jelenia na kafe
bogatego ;)