Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość bbbbbbbabka
dosłaownie jak czytam te poglądy facetów to czuję się ubezwłasnowolniona

Już to robisz. Chcesz zwrócić na siebie uwage, specjalnie to robisz zeby nawet kosztem ubliżania tobie ktoś z tobą porozmawiał. Tak maja ludzie samotni, odtrąceni przez społeczeństwo, ty to lubisz że nawet tutaj choć troche poświeca ci uwagi, mimo że wychodzisz na dziwke.

Gość będąc młodą lekarką
Pewnie byłaś złą córką, skoro rodzice wyrzucili Cię z domu. A czemu się nigdy nie zakochujesz, jeśli nie jestes pozbawiona uczuć?

To oni są złymi ''rodzicami''. Nie zakochuję się, bo Faceci to męskie dziwki ;) Zależy im tylko na zamoczeniu swojego chuja w młodej dupie. I nie ma szans na znalezienie porządnego, szanującego siebie i innych, Mężczyznę ;) I nawet gdybym takiego znalazła, to nasz związek i tak opierałby się tylko na seksie...

Gość mozesz wysadzic sie w kosmos
debilko!!!jestes nienormalna i psychicznie niezrownowazona byle by tylko z toba pisali -- o to tobie chodzi wszyscy cie znaja od dawna

Przyciągasz takich mężczyzn ponieważ do takich pasujesz. Sama jesteś patologiczna więc takich też masz przy sobie. Przyganiał kocioł garnkowi.

Moja wina, że zostałam wychowana w patologicznej rodzinie? Trochę wyrozumiałości :O Nie czarujmy się... kafeteria po to istnieje :D

Gość szkoda czasu na patologie i
odpowiadanie takiej szmacie🖐️

''I nawet gdybym takiego znalazła, to nasz związek i tak opierałby się tylko na seksie...'' Przynajmniej jedna odważna i się przyznala. To jest jedyne podejście jakie mają kobiety w stosunku do mężczyzn.

Patologiczna jesteś przez to jakim jesteś człowiekiem a nie za to jakich masz rodziców.

Dominik - no w tej kwestii, to się z Tobą zgadzam :D Kobietom zależy tylko na tym, co macie w spodniach i kasie ;) A Wam tylko na ładnych dupach, rżnięciu wszystkiego co się rusza i żonce, która będzie Waszą służącą ;)

Gość będąc młodą lekarką
Czyżby wśród przyszłych lekarzy nie bylo ani jednego porządnego, godnego szacunku, faceta? To smutne. Związek nie może opierać się tylko na seksie. Atrakcyjność seksualna z czasem maleje. Poza tym seks to tylko fragment życia, a co zrobić z resztą.

Gość Maria Śmiechulińska
zaburzenie seksualne to się nazywa - jak współżyć to tylko po ślubie, bo będzie destrukcja w związku

Gość Maria Śmiechulińska
patologię do patologii ciągnie . . .

Dla kobiet seks to nie jest zaledwie fragment życia to tak samo istotne jak jedzenie i spanie. Kobiety nie są tak zdolne jak faceci, nie mają inny celow w życiu, dlatego seks to dla nich jedyna rozrywka w tym ich prymitywnym życiu.

Gość a ty bedac mloda lekarka napis
z maila do tej sciemniary durniu

''Reszta się rozpie**ala po średnio 3, 4 latach małżeństwa '' Trzeba dodać mały szczegół że zawsze do rozpadu małżeństwa dochodzi z winy kobiety.

Dominik - może opowiesz o swoich przykrych doświadczeniach ? Zakochałeś się w nimfomance? :D Otóż , mylisz się Stary... ja np. mam cele w życiu, chcę się rozwijać, spełniać zawodowo... tak jak wiele kobiet...

Tylko kobieta potrafi tłumacz sie w ten sposób że jest patologią perzez to ze ma takich rodziców.

Gość dluugi week
"Trzeba dodać mały szczegół że zawsze do rozpadu małżeństwa dochodzi z winy kobiety." ja pierdole, skad sie biore tacy debile... :O

Jak świat światem jeszcze nie bylo ani jednego przypadku żeby mężczyzna porzucil swoją rodzine dla młodszej. Sytuacja odwrotna ma miejsce bardzo często. Jak tylko kobieta sie zorientuje że jakiś ''lepszy'' jest nią zainteresowany od razu odchodzi.

Dominik - ja znam wiele takich par, gdzie to facet zdradził, gdzie to on porzucił żonę z dziećmi, gdzie to on zawinił, po prostu... nie wiem, gdzie Ty żyjesz, ale musisz mieć zajebiście...

Jak świat światem jeszcze nie bylo ani jednego przypadku żeby mężczyzna porzucil swoją rodzine dla młodszej. co prosze?! to chyba jakis kiepski zart jest... brak mi slown na prawde

Dominik żartujesz sobie?? Co za glupoty wypisujesz....męzczyźni kręcą, lawirują, zdradzaja na potege ( dlatego istnieja domy publiczne i dlatego na trasach objazdowych wystawiaja co dzien kurewki. Bo świetm facetów rzadzi seks, od dawien dawna zostawiaja swe roodziny kobiety dla innych, sypiaja z kim popadnie, sa płytcy, ograniczeni i skąpi w okazywaniu uczuć. Ty zarzucasz kobietom to, co tyczy się w wiekszej mierze męzczyzn...jestes albo niedorozwiniety albo masz za sobą wyjątkowo traumatyczne przeżycia...ale jak czyta się twoje nieprawdopodobnie niedorzeczne wypociny scyzoryk sie w kieszeni otwiera, żal naprawdę...

Gość Dominik wszystko co piszesz o
TD sie zgadza. znasz to klamliwe scierwo jak widac.

Martynkowska - wyjęłaś mi to z ust :D Musiałam wypić melisę, bo się zbulwersowałam tym wszystkim :D Przez takich Facetów jak Dominik, nie chcę się wiązać na stałe :D:D:D