Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet tak sobie mysli

nie mam szacunku dla kobiet ktore uprawialy seks tylko dla samego seksu

Polecane posty

Gość taka sobie ja ...
zajechało średniowieczem.... kiedy to kobietom zakładali chomąto i kazali orać pole :/

Znam bardzo wielu i wiem na pewno jedno- dobry mężczyzna zawsze chce dobrej szanującej się porządnej dziewczyny. Poz tym studenci itp mogą się wiązać przelotnie z kobietami "lubiącymi seks".. Ale w większości przypadków nie wiążą z nimi dalekiej przyszłości.

Gość taka sobie ja ...
tylko taki facet mysli krotko. teraz chce szanującej sie kobiety a na studiach sam ruchał wszystko co nie uciekało. zal

Średniowieczem? Za czasów wojny kobiety się szanowały, a te które sypiały z facetami się tym nie chwaliły bo to był wstyd:O A tera dziewuchy uważają że uprawiając seks z różnymi mężczyznami i zdobywając doświadczenie stają się zajebiste:O

A to już w tym głowa kobiety, żeby wybrać jak najlepszego mężczyznę. Ja ułomna nie jestem i niddy bym się nie związała z takim właśnie ruchaczem. Trzeba znać swoja wartość po prostu.

Gość taka sobie ja ...
hehe widzę epoki to dla ciebie przeszkoda nie do przeskoczenia. ale właśnie o to mi chodzi o to wielkie słowo "szanowały". co to za prymitywny tok myślenia ze kobieta musi być nietknięta do ślubu. co jest takiego w seksie? jeśli laska jest sama to hulaj dusza. seks nie jest zarezerwowany tylko dla mężczyzn.

Gość taka sobie ja ...
kredka a skad wiesz ze koleś którego poznałaś nie byl ruchaczem na studiach? zapytasz go "hej a ile miałeś lasek przede mna bo jesli dużo to sory ale sie odkocham" to pokazuje tylko twoja głupotę. ja nigdy o to nikogo nie pytam i tez nie odpowiadam na takie pytania. bo jeśli już mam z kimś być to on ma mnie kochać za to kim jestem a nie ilu partnerów miałam. a tez nie miej 100% pewności ze dowiesz się prawdy

Gość taka sobie ja ...
kurwa rucha sie za pieniądze ja dla przyjemnosci :D

Gość dzieki za ten topik
tera wiem ktore to kurwy

Gość taka sobie ja ciebie to bym
przez szmate nie dotknal

Nie mówię nietkniętą do ślubu, ale sorry jak można się bzykać z dużą ilością facetów która spała w jeszcze większą ilości kobiet?? Powiem tak.. Poznając człowieka ocenia się go po tym jak wygląda i się zachowuję. I jest bardzo duża różnica w zchowaniu chłopaka szanującego kobiety a takiego właśnie babiarza i ruchacza. Oczywiście są aktorzy, którzy kłamią i wszystko ukryją. Jak na razie miałam szczęście poznawać ludzi którzy grali otwartmi kartami. Jestem w związku i to się raczej nie zmieni. A co do pytania o odkochanie- gdybym poznała faceta i dowiedziała się że ma bardzo bogatą przeszłość seksalna a seks to dla niego dzień powszedni, czynność nie mająca dużego znaczenia jeśli chodzi o rangę to bym z nim nie mogła być. Brzydziłabym się takiego faceta i bała, że zdradzi albo zostawi dla innej.

Gość sluchajta
o co tyle krzyku,to nie mydlo i sie nie wymydli

Gość najlatwiejsza jest tajemnicza
i te pomaranczowe wywloki.

Gość taka sobie ja ...
kochana jestem juz zona i matka :) i ilosc facetow nie wplynela na jakosc mojego malzenstwa ani zycia rodzinnego. w pracy tez mi sie powodzi choc patrenrow seksualnych nie zlicze na palcach obu rak.

Gość sluchajta
kredka na baterie zyje w swiecie basni i jest niedoswiadczona seksualnie

Gość sluchajta
do takiej sobie ja tez jestem zona i matka,zanim poznalam mojego meza mialam 30 facetow w wyrze i to tez nie wplynelo na moje malzenstwo a wrecz przeciwnie teraz po 15 latach zwiazku wciaz fajnie sie bawimy w lozku z moim mezem

Żyję w świecie ludzi porządnych szanujących kobiety. A to że nie mam doświadczenia- mam 21 lat i jestem z tego dumna. I uważam się za lepszą od wszystkich innych które po dyskotekach do łóżka z nowo poznanymi chodzą..

Gość taka sobie ja ...
sluchajta no właśnie :)

Gość sluchajta
niestety ale moherowe berety zryly mozgi co poniektorym,Polska to zascianek jezeli wartosc kobiety zalezy od ilosci facetow im wiecej tym gorsza he he masakra

Dla mnie skoro kobieta się bzi z byle kim to się nie szanuje. I większość facetów też tak myśli. A wy się usprawiedliwiajcie:O

Gość sluchajta
kredka na baterie jeszcze Ci sie swiatopoglad zmieni...jak poznasz fajnego faceta o bujnej przeszlosci seksualnej ktory nie bedzie mial co z toba robic,bo ty tylko pod koldra,po slubie.bron boze nie mowie zebyssie puszczala ale seks to 50% udanego zwiazku moja droga,natury nie oszukasz

Gość taka sobie ja ...
to wlasnie dla mnie średniowiecze. kiedyś na zamkach srali pod siebie mamy się dalej tego trzymać? a kredka jeśli uważasz ze laska która miała wielu patnerow to znaczy ze szla z pierwszym lepszym do łózka chyba zgłupiałaś. wychodzi brak doświadczenia

Gość kredka nie sluchaj tych kurew

Gość taka sobie ja ...
a ja bym powiedziała ze seks to podstawa w zawiasku jeśli dogadasz się z facetem w łózko dogadasz sie w życiu a co do facetow to ich jeszcze nie znasz. przecież sama sie nie "poszczałam" wiec jesli twoim zdaniem byłam łatwa faceci z którymi spalam tez byli lub sa dalej łatwi wiec jest równowaga utrzymana . nie usprawiedliwiam sie bo nie mam z czego :)

Gość kurwiszcza czemu nie piszecie
pod czarnymi nickami:D

Gość wstyd im na czarno

Gość taka sobie ja ...
a co to za różnica? jesli sie zaczernię sprawi ci to satysfakcje? a ty cnotliwy palancie czemu sie nie zaczernisz?

Gość kurwiszcza czemu nie piszecie
do budy spadaj szmato!!!won szmaty

Gość taka sobie ja ...
takie to cnotliwe i dobre a takich wulgaryzmów dzieci używają. brakuje argumentów? zal