xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: O CO CHODZIŁO Z TYM LODEM ZA DINO? SKĄD SIĘ TO W OGÓLE WZIĘŁO? WTEDY MNIE NIE BYŁO NA FORUM Z JAKIEŚ PÓŁ ROKU Skąd się wzięło to nie wiem, tylko byłam kilka razy jak o tym pisali i też wtedy jak był kotarba i pravik zaczął go przepraszać i pisać do niego "przyjacielu". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Kochany kotek lezy wibracje 5d lecznicze dźwięki kocham go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: ELKA JAKO JEDNA Z NIELICZNYCH TU MA DOBREGO NOSA KTO JEST KIM NATOMIAST Z "TRAFÓW" TWOICH I LILPEDA TO JUŻ CAŁE FORUM CISNĘŁO BEKĘ Największa beka to było jak ci sie ostatnio konto rypło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Aha czyli zgadujesz i nie wiesz o jakiej wpadce mowie nawet no to nie przekonuj mnie faktycznie Wiem o jakiej mniej więcej bo wtedy byłam w tamtym temacie i na początku myślałaś że to rym cym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Aha czyli zgadujesz i nie wiesz o jakiej wpadce mowie nawet no to nie przekonuj mnie faktycznie PRZECIEŻ ELKA BYŁA PRZY TYM, TAK SAMO I DUMBO, WYŚMIEWAJĄC TWOJE Z D... PODEJRZENIA NIE MA TO JAK PALIĆ GŁUPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: PRZECIEŻ ELKA BYŁA PRZY TYM, TAK SAMO I DUMBO, WYŚMIEWAJĄC TWOJE Z D... PODEJRZENIA NIE MA TO JAK PALIĆ GŁUPA Nikt tego nie wyśmiewał, wyśmiewano ciebie;) ale rozumiem ze stworzyłeś sobie swój wewnętrzny świat w którym ty i bicu to 2 różne osoby i w którym za twoja wpadkę wyśmiewano mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: PRZECIEŻ ELKA BYŁA PRZY TYM, TAK SAMO I DUMBO, WYŚMIEWAJĄC TWOJE Z D... PODEJRZENIA NIE MA TO JAK PALIĆ GŁUPA Mogła nie pamiętać że byłam, ja wtedy pisalam w tym samym temacie ale o czymś innym głównie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: Skąd się wzięło to nie wiem, tylko byłam kilka razy jak o tym pisali i też wtedy jak był kotarba i pravik zaczął go przepraszać i pisać do niego "przyjacielu". Bo poznał Kotarbe na żywo i to naprawdę świetny facet, biznesmen jeżdżący drogim autem i bardzo kulturalny. Naprawdę go polubił bo chce być taki jak on. Edytowano 2 godziny temu przez gnomee 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Nikt tego nie wyśmiewał, wyśmiewano ciebie;) ale rozumiem ze stworzyłeś sobie swój wewnętrzny świat w którym ty i bicu to 2 różne osoby i w którym za twoja wpadkę wyśmiewano mnie żadna tajemnica że bicu ma coś z głową ale nikt nie wiedział że aż tak źle z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu Czy komuś poza mną też jakiś wariat blokował dziś kilkukrotnie skrzynkę? Nie wspominając o tym że jest ona od dawna zablokowana przez 50 wcześniejszych blokad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, gnomee napisał: Bo poznał Kotarbe na żywo i to naprawdę świetny facet, biznesmen jeżdżący drogim autem i bardzo kulturalny. Naprawdę go polubił bo chce być taki jak on. No ciekawe bardzo jakie ku ku ci zrobił że do tej pory go tak wychwalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, draże korsarze napisał: Nikt tego nie wyśmiewał, wyśmiewano ciebie;) ale rozumiem ze stworzyłeś sobie swój wewnętrzny świat w którym ty i bicu to 2 różne osoby i w którym za twoja wpadkę wyśmiewano mnie NIE, WYŚMIEWAŁY TWOJE PODEJRZENIA, BO PISAŁY, ŻE W TO NIE WIERZĄ MOJĄ RZEKOMĄ WPADKĘ WYSMIAŁAŚ TYLKO TY Z LILPEDEM (PÓŁ-DEEBILA SZCZERBOLA NIE WLICZAM NAWET) CO ZA ŻAŁOSNA MITOMANKA JEDNAK Edytowano 2 godziny temu przez TREV0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: NIE, WYŚMIEWAŁY TWOJE PODEJRZENIA, BO PISAŁY, ŻE W TO NIE WIERZĄ MOJĄ RZEKOMĄ WPADKĘ WYSMIAŁAŚ TYLKO TY Z LILPEDEM CO ZA ŻAŁOSNA MITOMANKA JEDNAK A wczesniej to chyba byłeś nawet krasnalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No ciekawe bardzo jakie ku ku ci zrobił że do tej pory go tak wychwalasz. TO PEWNIE PRZEZ TĄ GROŹBĘ LOUDA POD DINO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu Ja nie wiem, jak można być taką piz'deczką żeby się bać kotarby, mi wielokrotnie groził na privie, zresztą na publiku też, tylko ja mu zawsze kilka chûji poslalam a komunikator mu na kilku kontach zablokowałam. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, TREV0 napisał: TO PEWNIE PRZEZ TĄ GROŹBĘ LOUDA POD DINO Cos więcej musiało być bo z tym lodem za koszami to juz było dużo wczesniej a pravik się wtedy jeszcze tak nie plaszczył przed nim. Ktoś coś pisał że kotarba tam faktycznie był pod tym dino a pravola z wyglądu to raczej ciężko było by nie poznać, nawet z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja nie wiem, jak można być taką piz'deczką żeby się bać kotarby, mi wielokrotnie groził na privie, zresztą na publiku też, tylko ja mu zawsze kilka chûji poslalam a komunikator mu na kilku kontach zablokowałam. XD Inaczej byś pisała jakbyś go pod twoim socjalnym w Warszawie zobaczyła Edytowano 2 godziny temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A wczesniej to chyba byłeś nawet krasnalem. ZA KRASNALA TO MNIE WIELU NA POCZĄTKU BRAŁO, CO JESZCZE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ (ON TEŻ TROLUJE CZASEM Z KONT PISANYCH CAPSEM, I ŻEBY NIE BYŁO NA MNIE ZNOWU, TE "ECPU" I TAKIE TAM, TO NIE MOJE KONTA, A NA 90% KRASNALA) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Cos więcej musiało być bo z tym lodem za koszami to juz było dużo wczesniej a pravik się wtedy jeszcze tak nie plaszczył przed nim. Ktoś coś pisał że kotarba tam faktycznie był pod tym dino a pravola z wyglądu to raczej ciężko było by nie poznać, nawet z daleka. żadnych lodów nie było bo obaj są hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Inaczej byś pisała jakbyś go pod swoim socjalnym w Warszawie zobaczyła Takie buty, czyli jednak cię dorwał pod tym Dino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: Inaczej byś pisała jakbyś go po swoim specjalnym w Warszawie zobaczyła TO JEDNAK PRAWDA, ŻE W REAL CI ZŁOŻYŁ WIZYTĘ? O K.. BEKA 10/10, MYŚLAŁEM, ŻE TO BAIT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: ZA KRASNALA TO MNIE WIELU NA POCZĄTKU BRAŁO, CO JESZCZE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ (ON TEŻ TROLUJE CZASEM Z KONT PISANYCH CAPSEM, I ŻEBY NIE BYŁO NA MNIE ZNOWU, TE "ECPU" I TAKIE TAM, TO NIE MOJE KONTA, A NA 90% KRASNALA) no właśnie bicu po to to pisanie caps żeby nikt nie pomyślał że to twoje konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, TREV0 napisał: ZA KRASNALA TO MNIE WIELU NA POCZĄTKU BRAŁO, CO JESZCZE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ (ON TEŻ TROLUJE CZASEM Z KONT PISANYCH CAPSEM, I ŻEBY NIE BYŁO NA MNIE ZNOWU, TE "ECPU" I TAKIE TAM, TO NIE MOJE KONTA, A NA 90% KRASNALA) No jeżeli ludzie tu patrzą tylko na sam fakt pisania capsem zamiast na treść to ja się nie dziwię że maja takie trafne celowanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gnomee napisał: no właśnie bicu po to to pisanie caps żeby nikt nie pomyślał że to twoje konto. POKAŻ ŻE MASZ DWYCUFROWE IQ, NIE MÓWIĄC ŻE MASZ DWUCYFROWE IQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, gnomee napisał: żadnych lodów nie było bo obaj są hetero Ja nie mówie o lodach tylko o tym ze był pod tym dino i widocznie musialeś mu się napatoczyć, a co już tam z tobą zrobił to nie będę nawet zgadywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 43 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: tak, dawał nawet zdjęcia BUAHAHAHHAHAHAHA, O K... TAKIE ZŁOTO MNIE OMINĘŁO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 2 godziny temu Pravol a to ze strachu przed kloszardą piszesz o sobie w trzeciej osobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, draże korsarze napisał: Mhm niestety byłam świadkiem pewnej wpadki Bicu albo Narcyz, jest jeszcze dwóch podejrzanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 22 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, draże korsarze napisał: Dziwne te jaja nikt sie nie bawił wtedy w zgadywanki kto jest kto yylko gadaliśmy. Ja cie miałam za rym cyma. Później bicu sie wściekał jak pisałam ze ty to on wiec po co miałby sobie robić takie jaja ktorych efekt później go wqrwial? Ja ci nie wierze i tyle. Plus o podobnych porach wypełzacie To Puchacz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: To Puchacz. Masz, na twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach