Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotksaaa

Jak pogonic na zawsze bylego?

Polecane posty

Gość pilotksaaa

Nic do niego nie dociera.Pisze dzowni.Ja juz nie odbieram telefonow.Pojawia sie w miejscach tam gdzie bywam.Zawsze zagadac probuje.Nie dociera jak mowie zeby wiecej do mnie nie dzwonil nie pisal.Jak do sciany.A to on zerwal i nie cche wrocic.To po co tak sie zachowuje.

Gość Ona2222
Pewnie zaluje...a dlugo byliscie razem? i dlaczego zerwal?

Gość aha i ach
Olewać. Olewać. Olewać.

Gość pilotksaaa
Bylismy razem nie caly rok.Powod rozstania" ciagle klotnie i on mial dosc.Chociaz to w sumie ja go pogonilam ze ma sie wynosic z mojego zycia.A jak ochlonelam na 2 dzien juz nie chcial wrocic.Powiedzail tylko 1 i osattni raz wyrzucilas mnie z domu.Bo mieszkalismy razem.

Gość Ona2222
hmmm, uniosl sie meska duma ale moze przemyslal i chce to naprawic, zalezy czy Ty chcesz a przede wszystkim czy go kochasz. A jesli nie chcesz to bez nerwow spotkaj sie z nim i powiedz ze nie zmienisz zdania i ze to koniec.

Gość pilotksaaa
Nie jestesmy juz razem miesiac.Odzywa sie tak co 2-3 dni.Potrafi po kilka razy dziennie dzownic.Pyta sie czemu nie odbieram telefonu.A ja nie cche z nim rozmawiac.Owszem 2 tyg. po rozstaniu nuby chcial wrocic.Ale na 2 dzien napisal ze przepraaszam cie ale musze sobie jeszcze wszystko przemsylec potrzebuje czasu.A ja powiedzialam ze tak byc nie moze i ze zrywam calkowicie kontakt.

Gość Ona2222
wydajesz sie byc bardzo honorowa osoba. Moze Ty powinnas to przemyslec i powiedziec mu ze teraz to Ty potrzebujesz czasu. Jesli inne srodki przekazu nie trafiaja...Rozumiem ze chcesz go czy nie?

Gość pilotksaaa
chcialabym znow byc razem.ale on nie chce ale zerwac kontaktu nie potrafi.

Gość Ona2222
Aha, no to mamy jasna sytuacje, chce Cie na ... domyslasz sie, uwolnij sie od tego raz a porzadnie Facet ktory szanuje i kocha chce byc z kobieta

Gość pilotksaaa
Chodzi ci o seks.Ja mu na ten temat powiedzialam ze nie mam co liczyc na seks ze mna po rozstaniu.

Gość Ona2222
To ze mu to powiedzialas to nie znaczy ze sie poddal w tej kwestii. Albo zapytaj go wprost: "czlowieku o co Ci chodzi?? nie chcesz ze mna byc i mi to powiedziales i sie mnie czepiasz" No i zobacz co Ci odpowie. A jesli powie ze potrzebuje czasu, to napisz zeby sie odezwal jak sie zastanowi nad waszym zwiazkiem.

Gość pilotksaaa
Ale ja nie cche juz z nim gadac.Chce zapomniec ale on mi nie daje.Wystarczy ze zobaczje jego numer na tel.o razu serce zaczyna mi walic.Od jakiegos czasu wylaczam telefon wieczrem zeby nie dzownil bo niecche sie denerwowac.

Gość Ona2222
Dobrze robisz i tak dalej trzymaj. W koncu sie znudzi.