Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaa miii

grypa żołądkowa

Polecane posty

Gość malaaa miii

Witam wszystkie Mamy! mam do Was pytanie, otóz dzisiejszej nocy dopadly mnie wymioty i biegunka.lekarz stwierdzila infekcje rotawirusowa. moj maluszek ma 7 miesiecy, staralam sie w nocy do niej nie zblizac ale raz musialam ja nakarmic. dzis caly dzien jest u Dziadkow i tam zostaje na noc. nby lekarz powiedziala mi ze moge karmic, ale zastanawiam sie przez ile czasu od wystapienia wymiotw ja "zarazam". nie chce zeby moj maluszek przechodzil to co ja..ani nikt inny bo to cos okropnego! dziekuje z gory za wsyztskie odpowiedzi. Pozdrawiam

Moja trzymiesieczna córeczka przeszła tą grypę kilka tygodni temu. To był koszmar:-( Wylądowała w szpitalu z biegunką, wymiotami i odwodnieniem. A potem my wszyscy się od niej zaraziliśmy i też byliśmy chorzy, Bo to jest bardzo zaraźliwe świństwo:-( Mam nadzieję że ominie to twoje dziecko. Życzę powrotu do zdrowia.

....wiszisz różnie z tym świnstwem jest..u mnie w domu mieliśmy ja ze 3 razy..małego dopadła pierwszy raz jak miał 20 m-cy , cos okropnego, ale kolejne juz były o wiele łagodniejsze...no i wszystkich dopadło tylko (na szczęście )nie mnie...mogłam zając sie domownikami, a bałam sie jak cholera....myśle, ze karmiac piersia masz wiele pzreciwciał i myśle, ze dziecko uniknie tej choroby....życzę zdrówka...