Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja07

Ból jajników i brak miesiączki - POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Kaja07

26 listopada kochałam sie z chłopakiem. W pewnym momencie pękła nam prezerwatywa, ale on niestety nieprzyznająca się do tego wykonał jeszcze parę pchnięć, jednak do wytrysku nie doszło, bo w porę się zorientowałam co się stało. Okres dostałam w terminie, więc ciąży sie raczej nie bałam. Kolejne trzy miesiączki również były wtedy kiedy powinny, ale ta, która powinna się pojawić w kwietniu spóźnia sie już 13 dni! Fakt, faktem, ze zawsze miałam nieregularne krwawienia, ale i tak zaczęłam się jakoś denerwować. Czy to możliwe żebym była w ciąży? Te 4 miesiączki, które miałam były takie same jak zawsze. Trwały 7 dni, dość obfite, pełne skrzepów, bolesne, wszystko tak jak zawsze. Innych objawów nie miałam i nadal nie mam. Piersi mi się w ogóle nie powiększyły. Teraz musiałby być to już 24 tydzień, początek 6 miesiąca, a ja nie przytyłam, bez problemu wchodzę do wszystkich moich ubrań , a jestem dziewczyną szczupłą, więc chyba byłoby widać gdybym nagle przybrała na wadze. Poza tym od jakiegoś czasu coś mnie kłuje w podbrzuszu, tak jakby bolały mnie jajniki i zauważyłam, ze wieczorem mam brzuch tak, jakby leciutko zaokrąglony, ale tylko poniżej pępka. Co o tym myślicie? Mam się bać ciązy? Czy zwyczajnie panikuję? A moze to zatrzymanie miesiączki ma coś wspólnego z tym bólem jajnków?

Jak na moje oko to możesz być spokojna:) Ciąża jest niemożliwa, a przynajmniej nie przez tamtą wpadkę. Możliwości zatrzymania miesiączki może być dużo, w tym związane z bólem jajników. Najlepiej idź do ginekologa i on to sprawdzi, ale napewno się nie martw że jesteś w ciązy;)