Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETKI ZAPRASZAM

KTO PIJE?????? SIEDZE SAMA I UPIJAM SMUTKI W PIWIE

Polecane posty

Gość stare próchno
perlistaslodycz (mona27w@interia.pl) na pewno jestes mlodsza,bo ja 33.

mi kiedys dawali wiecej a teraz mniej ;)w ostatnie urodziny byalm na imprezce z kumpela i wszystkim mowilam ze mam 25,i wierzyli wiece nie jest tak zle hehhe

ponieważ mój men mieszka daleko ode mnie (tzn. nie jakieś 500 km, ale z 30 a po pracy nie chcę go wyciągać) a poza tym jestem po 12 godzinnej nocce i nie chce mi się dzisiaj nigdzie łazić :D typowe lenistwo, wiem :P

ja zaczerniłam się niecały miesiąc temu, ale na kafe zaglądam już od baaardzo dawna, właściwie nie pamiętam już nawet od kiedy.. zawsze gdy nadzejdzie dzień, w którym nie mam co robić wchodzę właśnie tutaj ;)

:):):) ok, ja pomalu uciekam spać bo mnie muli po tej nocce :( miło było Cię poznac, zapamietam nick i mam nadzieję, ze bedziemy tu czesciej na siebie wpadac :) pozdrawiam, dobranoc 🖐️:*

Gość KOBIETKI ZAPRASZAM
Dzień Dobry!:) Ile stron się zrobiło o kurczeee! Miałyście rację godziłam się ze swoim Skarbem. Siedzę z Wami, piszę, piję piwko, a tu pukanie do drzwi! Otwieram a tam, mój facet! Przyszedł! Jednak przyszedł! Wypił ze mną szklaneczkę piwka i zabrał mnie do siebie!:) Buziaczki Kobietki!! Dziękuję, że byłyscie ze mną!

Na nas zawsze mozesz liczyc:) Fajnie,ze tak sie ulozylo:) Trzeba to opic;)

Gość kasia123455667
ja jak coś to sok he he ja nie pije ! zapraszam na tą stronkę *tu też można zadawać pytania i nie tylko http://sonikamalutka.gliteruje.pl *