Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamojska panna

Jaki strój do zapraszania gości?

Polecane posty

Gość zamojska panna

Gość elegancki
;) Ja też właśnie wybieram strój na jutro bo zaczynamy rozdawać zaproszenia

ja bym wybrala coś pomiędyz, cyzli nie garnitur, i biala koszula jak na szkolną akademie, tylko coś w stylu jak do Kościoła, schludnie i elegancko ale bez takiej oficjeli :)

Gość a ja wole czekolade......
Rany bez przesady jeansy i bluzka też będzie ok;) Jedziesz do najbliższych a nie prezydenta czy królowej.... Wiadomo, ze w dresach nie za fajnie iść ale ze strojenieniem się to też przesada....

ja wiekszośc zaproszeń wysylalam bogości mialam z zupełnie innych miast, ale gdybym miala ich na miejscu to bym w życiu nie dywagowała, jaki strój na okoliczność'dawania' przywdziać..kurcze, mało to mam innyhc problemów podczas organizowania takiej uroczystości? ;)

Gość Po pierwsze elegancko
Bez przesady żadne dżinsy. Spódnica i bluzka, albo kostium albo sukienka elegancko ale "na luzie." dziwię się Wam kobiety że gości na swój ślub prosicie ubrane w byle co, a suknię i dodatki wybieracie pół roku;-) ale co tam ciocia, mama albo babcia to nie prezydentowa, znają mnie to dlaczego mam się elegancko ubierać?:-)zaproszę w dżinsach;-) żałosne!

Gość no ale bez przesady
to o wszystko trzeba pytać? już nie wie jak powinna się ubrać gdy idzie w odwiedziny? mam tu na myśli trochę inną wizytę niż wlot do sąsiadki na plotki. prawie jak ta koktajlowa co ma specjalną suknie na witanie gości w dniu ślubu

Gość przyklejam temat sprzed kilku
dni... Jak się ubrać? 20:38 wręczanie zaproszeń Jak ubierałyście się rozdając zaproszenia? Od soboty będziemy jeździć do naszych rodzin i wręczać zaproszenia i zastanawiam się w co się ubrać - zwłaszcza do rodzinki narzeczonego. Może być czarna, ołówkowa spódnica i jakaś elegancka bluzeczka czy bardziej na luzie? Na pewno nie dżinsy, to jasne, ale nie wiem co wybrać. Jak Wy się ubierałyście? 20:39 [zgłoś do usunięcia] sprzedam ciuszki... (olka.b8@gmail.com) skromnie a możesz z nutką elegancji mogą być rurki i jakaś bluzeczka taka bardziej elegancka sprzedam ciuszki/dodatki/buty http://www.voila.pl/303/rlx2n/ mail: olka.b8@gmail.com gg: 9390887 20:50 [zgłoś do usunięcia] annawioletta spódnica, bluzka, butki na obcasie 21:06 [zgłoś do usunięcia] wręczanie zaproszeń Właśnie taki zestaw mam przygotowany na dzień dzisiejszy mam nadzieję, że pogoda nam dopisze bo czeka nas długa podróż .

Gość ten typ tak już ma
ooo kurcze, nie sądziłam, ze nawet w takiej kwestii trzeba się radzić na forum :P Mimo wszystko proponowałabym strój kąpielowy :P

Jeny a moj przyszły mówi ze to ja przesadzam najbardziej......niedługo pojawi sie topik typu w czym jechac do fryzjera i jakie laczki załozyć w noc poslubna??:)

Witam, kilka osób już to napisało, ja myślę, że najodpowiedniejszy strój to jest właśnie taki neutralny, naturalny, żadnych cudów i dziwów, ładnie, czysto, schludnie. Na prawdziwe szaleństwo przyjdzie pora w dniu Ślubu :) Raczej unikałabym u mężczyzny garniturów, krawatów itd a u kobiety pięknych kostiumów. Macie się dobrze czuć a i przyszli goście mogliby poczuć się skrępowani, gdybyście przybyli jak na bal odstrzeleni. Pozdrawiam!

Gość kolorowa piosenka
suknia od najdrozszego projektanta, a Twoj męzyczyzna jakis frak czy inne 'cudo' w zależnosci o jakiej godzinie idziecie. Nie zapomnij na mieisac wczesniej wysłac gońca z zawiadomieniem, oczywiscie zadaj potwierdzenia - zeby bylo jeszcze bardziej elegancko :) Oprocz zaproszenie przyniescie bukiet 101 róz i szampana za 4tys zł :D

W sumie to jeszcze się nad tym nie zastanawiała. Ja bym proponowała elegancko ale na luzie. :)

Gość teraz krytykujecie
a same zakładacie bzdurne tematy