Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfchrfedr555rrrrr

CZY MOZNA ZROBIC KARIERE ZE SREDNIM WYKSZTAŁCENIEM ??

Polecane posty

Gość gfchrfedr555rrrrr

przyszli studenci... wracajac z zakonczenia roku szkolnego mysłałam... isc na studia czy nie? studia nie gwarantuja pracy na wysokim stołku po ich ukonczeniu,z drugiej strony nie chce za te kilka,kilkanascie ,kilkadziesiat lat kelnerka/barmanka/sprzataczka... czy da sie powoli powoli wkrecic na fajne stanowisko nie majac studii ?

Gość można Lepper jest tego przykła

Gość gfchrfedr555rrrrr
hieheheh Andriu polityk bez wyzszego wyksztcenia mowisz:)

Gość gfchrfedr555rrrrr
dokladnie z tego co czytam ,to nie ma popytu na luzi w zawodzie socjolog ,pedagog,psycholog,to juz przereklamowane,no chyba ze chodzi o ludzi ktorzy ida na jakas w ybitniejsza uczelnie w tym kierunku . I co wybrac ? zaoczne czy dzienne ? mowia ze dzienne to sama nauka i zero doswiadczenia w pracy ktore mozna zdobyc na zaocznych,co mowi nam ze lepiej isc na zaoczne i latwiej po nich znalezc prace (oczywiscie jesili ktos wolny czas na zaocznych wykorzysta na prace i rozwijanie umijetnosci a nie opie.rd.ala.nie sie) ...

Skoro można być prezydentem po zawodówce to swobodnie możesz robić karierę może nie jako lekarz , ale np jako piekarz bądź fryzjer , prezenter lub inny medialny gad.

eee, generalnie jak nie stać cie na studia to idziesz na zaoczne i pracujesz.. jak masz bogatych rodziców to po co pracować? :)

Gość gfchrfedr555rrrrr
dadza mi pieniadze na studia i reszte ,sami wysylaja mnie na dzienne i nie chca slyszec o zaocznych.. chodzi o to ze wiem ze za te kilka lat po ukonczeniu ich nie mam zamiaru ciagnac hajsu od rodziców,wiec dlatego ze nie mam pusto w łepetynce mysle logicznie i przyszlosciowo. A co do pracy w czasie studii to chodzi mi głownie o taka zwiazana z moim przyszlym zawodem,majaca na celu dac mi doswiadczenie w danym kierunku ;)

Gość czartt
w dzisiejszych czasach lepiej miec niepełne podstawowe niz studia . Taka prawda

Gość hhhhhhhhhhgg
up up up