Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 24567

Pytanie- tatuaż

Polecane posty

Gość Paulina 24567

Chciałabym wykonać sobie na piersi coś w kształcie stylizowanego pentagramu- jak to będzie odebrane przez mężczyzn? U Drzyzgi widziałam, że wytatuowane laski spotkały się z potępieniem.. :( (Mam 24 lata)

kurrwa, nie na piersi... a najbardziej śmieszą mnie idiotki, które robią sobie na dekolcie tatuaż z różyczką i nawet nie wiedzą, że kiedyś w ten sposób piętnowało sie kobiety z choroba weneryczną... tylko nie na piersi :-o

Gość Paulina 24567
Czemu tak myślicie??? Jestem w miarę ładna- ta dziara mnie nie oszpeci- ????

mysle ze kiepski pomysł ja tez planuje tatuaż ale na stopie ( nie wiem jeszcze co ale ma być oryginalny ;)

Na pośladku. A.. pisze się ohyda, to do przedmówcy/przedmówczyni.

Gość
jak sie pytasz na forum to oznacza, ze nie jestes pewna i kiedys bedziesz żałować. Tatuaż robi sie tylko dla siebie.

ja myle nad czym takim http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://tatuaze.us/upload/foto/36/12398748710_36.jpg&imgrefurl=http://tatuaze.us/tattoos-zoom_3,30,-6.html&usg=__v3NqlEqmzQiEM-XG2w7BZpkKNes=&h=453&w=604&sz=40&hl=pl&start=22&sig2=ZbQad-qae5VFbfQAU56_Ag&um=1&itbs=1&tbnid=MVtQjKYyz2YJgM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dtatua%25C5%25BCe%2Bna%2Bstopie%2Bgaleria%26start%3D18%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DDW9%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1&ei=eNOnS9vJF6fymwOfueDYAg lub jakims stylowym tekstem ( ale brak pomysłu )

Gość Paulina 24567
Jestem trochę metalówką, więc planuję dziarę w stylu miecza ze stylizowaną na pentagram rękojeścią - i obowiązkowo napis BURZUM -na piersi Nie żartuję

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ale na piersi tak zeby było widac jak będziesz miała bluzkę z dekoltem czy bardziej na środku?

myszka83---> link nie wszedł

tyle że bardziej na stopie i wyzej na łydke ( wzór nie taki ale coś ten styl) choc wole jakiś oryginalny tekst ale nie mam pomysłu no chyba że wytatuuje sobie tak niedoskonała , ze aż idealna

Gość Paulina 24567
Tak ŻEBY BYŁO WIDAĆ- mój hołd dla VARGA . Nie jestem brzydka, więc postanowiłam uczcić wydanie jego nowej płyty- Belus na swoim ciele. Co sądzcie o tym pomyśle?

fajny

jak juz masz takie parcie na dziarganie, to zrób sobie nad tyłkiem.. na łopatce... byle nie na piersi... widziałas kiedys stara babę na plaży z takim tatuażem? :-o

mnie osobiście nie podobają się tatuaże na poersiach....to chyba najgorsze miejsce (no oprócz twarzy oczywiście)

pentagram, był znakiem pitagorejczyków, nie sądzę by dobrze prezentował się na cycku, pod twierdzeniem Pitagorasa , owszem, ładnie by wyglądał.....

Dzieki za poprawienie w sprawie ohydy, tam do kogos wyzej :) A tatuaze szpeca po prostu cialo. Nie chcialbym widziec na piersi ukochanej jakichs obrazkow. Wydanie plyty to w ogole porojony pomysl, aby uczcic tatuazem. Kiedys wydoroslejesz, gusta moze Ci sie zmienia, a to cos zostanie...

tatuaż będę mieć...już mam bardziej sie skłaniam jakiemuś tekstowi a ten idealnie pasuje do mnie : tak niedoskonała, że aż idealna tle że nie w polskim a łacinie

Gość Paulina 24567
Coczy chcę założyć rodzinę??? Bachory???? FACETA??? Chyba żartujecie- jestem singielką ,,ANTY"

myszka83---> aha :)...jakąś ładną czcionką wydziarany i będzie świetnie wyglądać..

paulina---> tak z ciekawości ile masz lat?

Gość Paulina 24567
HEPT- mam 24 lata

24 lata to duzo. Nie wiem, czemu chcesz miec tatuaz, dla mnie one szpeca kobiete. Kobieta ma piekne subtelne cialo, szkoda je psuc jakimis malunkami, no ale Twoj wybor, ja Ci odradzam :)

Gość obserwator_dzikiej_przyrody
nie oszpeci Cię, tylko w dowodzie se wpiszesz: znaki szczególne - dziara na wymionie, ale nie recydywa, tylko z własnej nieprzymuszonej bydlęcej chęci :) powodzenia ! ps. uczcie się dzieci, ten temat pokazuje, że uroda to nie wszystko...:)