Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojj... narobiło się

właśnie mój ojciec..

Polecane posty

Gość ojj... narobiło się

mnie tak wkurzył że w szarpaninie nazwałam go jebaną dupą i użyłam innych słów tego typu.. dodam że jestem przykładną dziewczyną.. z dobrego domu. powiedziałąm to przy matce przy której nigdy nie klnę ani nic... głupio mi ale nie cierpie go.. zwłaszcza czasami. on ma dwie twarze.. myślicie że zrobiłam z siebie idiotkę?

Gość ojj... narobiło się
nadal jestem roztrzęsiona napiszcie coś

Gość bumszakalllaka
Zrobilas z siebie idiotke, nie znasz 4 przykazania bozego? Bedziesz smazyc sie w piekle za te slowa:D

Gość ojj... narobiło się
od dawna nie układają mi się relacje z nim. ale bywa że się razem śmiejemy. jednak częściej jest fatalnie między nami. byliśmy pokłóceni i mama chciała żebym sobie zgrała coś z komputera, a tak się składa ze to służbowy ojca był. no i ja siadam już zgrywam a on jak to zobaczył to na mnie z łapami się rzuca wyrywa obraża rzuca przezwiskami... jego zachowanie jest często CHORE... jak byłam mała nigdy mnie nie bił.. parę klapsów. a teraz jak się na mnie rzuca, to nie pozostaję dłużna :(

Gość ojj... narobiło się
żałuję że to się stało przy mojej mamie.. która próbowała nas rozdzielić.. rzadko się aż tak denerwuję jak dziś przez tego czuba. najbardziej w jego zachowaniu razi mnie to że ojciec w moim przekonaniu powinien być autorytetem...

Gość ojj... narobiło się
mam 22

Gość ojj... narobiło się
jestem dosyć silna.. a w przypływie złości nawet bardzo. ale on jak to facet dużo silniejszy. i chyba nie zdaje sobie z tego sprawy. a jeśli zdaje, to jest głupi..

Gość romansidlo__
YY dziwne ze tak nerwowo zareagowal gdy podeszlas do jego kompa. Czyzby ukrywal romans?

Gość ojj... narobiło się
coś Ty.. mama korzystała normalnie z jego komputera. on czasami pała do mnie nienawiścią. a takie reakcje rozpalają mnie do czerwoności

Gość ojj... narobiło się
zareagował nerwowo bo byliśmy pokłóceni.. a ja normalnie podeszłam do jego komputera. właściwie nie jego bo służbowego.. ehh... i kurna bijatyka niemal jak z pod sklepu :o no ale słowo je.b.ać przy mojej mamie to przegięcie ona widzi nasza złą relację ale nic z tym nie może zrobić bo nie mam szacunku do ojca. tak jest od paru lat. jak byłam mała on był na pierwszym miejscu. potem zaczęłam dorastać a on mnie traktował tak jak miałam 5 lat. potem zaczęły się spory, kłótnie... i z czasem jest coraz gorzej. nie szanuje go. wiadomo że kocham jakoś ale SZACUNKU brak..