Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarettaa

Synek nie chce sie przytulac.

Polecane posty

Gość Margarettaa

Moj 19 miesieczny synek nie lubi sie przytulac. Martwi mnie to bardzo. Poza tym jest wesolym, zywym dzieckiem. Tylko tak strasznie mi przykro, ze jak tylko go przytule, to zaraz sie odsuwa i wyrywa.

Może ma akurat jakieś lepsze zajęcie a ty mu przeszkadzasz? Teraz jest na etapie wchłaniania wszystkiego i poznawania nowych rzeczy. Może jest tak zaabsorbowany tym że nie ma czasu na przytulanie? Myślęm, że nie masz się co martwić. Jak będzie chciał to sam przyjdzie się poprzytulać :)

Gość Margarettaa
Jak sie czyms zajmie to staram mu sie nie przeszkadzac, ale np. przychodzi i pakuje mi sie na kolana, to jak go przytulam to zaraz sie wscieka. Caluski moge mu dawac, ale przytulac bron boze!

mój z kolei nie chciał buziaków :D myśle że mu to przejdzie :) nie martw się ;)

Gość Margarettaa
Pocieszam sie tym, ze moze lubi przestrzen wokol siebie, bo np. spi w spiworku bo spod kolderki sie wykopywal i moze jest malym indywidualista ;). Nie wiem, moze z wiekiem mu wieksza milosc do mamy przyjdzie. Tylko zal czasem patrzec na inne dzieci wtulone w swoje mamy a ten maly uparciuch w zyciu :O.

Gość Margarettaa
Ale dziekuje za pocieszenie :).

Gość gorzka żołądkowa i żubrówka
JAK WEJDZIE W WIEK OK 3-5 LAT będziesz marzyła by się wreszcie odkleił zobaczysz nie ma o co jojczeć dobranoc

Gość Margarettaa
Dobranoc ;).