Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego....

Co oznacza gdy męzczyzna o oreientacji homoseksualnej przygląda się kobiecie?

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego....
czy kto sie wypowie czy ja mam szanse u niego?

Gość jezeli cecha jest nabyta
nie oznacza ze mozna ja wyleczyc. To ze genu najprawdopodobniej nie ma nie oznacza ze to jest jakis bzdurny wymysl i mozna wszystkich wrzucic na jakies leki albo do psychiatryka i sie sprawa rozwiaze.... Hmoseksualizm nie jest uleczalny, to po prostu inna preferencja i moze byc (i najprawdopodobniej jest) spowodowana skokami hormonow w czasie ciazy kobiety - np nadmiar hormonow zenskich (z chemii z zywnosci) moze powodowac wzrost prawdopodobienstwa ze dziecko bedzie homoseksualne. I nie bredzcie ze preferencje sa ubzdurane bo w Szwecji badano jak dzialaja mozgi homo i hetero i inne obszary sa symulowane. A nawet gdyby to mozna by bylo leczyc to pytanie jest po co? Przeciez Ci ludzie sa szczesliwi wiec po kij sie wtracac w ich zycie

Gość autorka chce ich leczyć
Jeszcze się nie wypowiadałem ale to autorka chce wyleczyć tego pedała, bo brakuje jej chłopa. A takie rzeczy to tylko w National Association for Research & Therapy of Homosexuality - NARTH :D

Gość pomaranczowszy
Tego nie wyleczysz kretynko "nie rozumiem tego...

Gość pomaranczowsza
'NARTH The National Association for Research & Therapy of Homosexuality (NARTH) is a self described non-profit, educational organization dedicated to affirming a complementary, male-female model of gender and sexualitywww.narth.com NARTH explains in their mission statement clients have the right to claim a gay identity, or to diminish their homosexuality and to develop their heterosexual potential. They claim to attain this through years of reparative therapy, (also used interchangeably with the terms conversion therapy and sexual brokenness) a practice the American Psychiatric Association says can lead to depression, anxiety and self destructive behavior, and may reinforce self hatred.' dzialalnosc narth jest w glownej mierze sponsorowana przez organizacje religijne, chcace 'nawracac' gejow. ostatnie zdanie z powyzszego cytatu moze wam w koncu rozjasni roznice pomiedzy apa i narth, roznice pogladow.

Gość pomaranczowsza
'NARTH relies on outdated studies and frequently confuses stereotypes with science. Dr. Nicolosi, for example, often tells audiences that people are gay because they have a rift with a same-sex parent or a have domineering opposite sex parent. It has been decades since any serious scientific body subscribed to these views and there is no contemporary research to uphold these anachronistic theories. Yet, NARTHs co-founder Dr. Joseph Nicolosi repeats the empty mantra, We advise fathers, if you dont hug your sons, some other man will.'

Gość pomaranczowszy
Po ch uja te wywody . ona tego nie rozumie.

Gość kto chce to sie leczy
Co w tym złego że kościół daje pieniądze na NARTH ? Kto chce to się leczy. Widocznie jest to uleczalne skoro sama APA stwierdza że genu nie ma i nie jest to determinowane biologicznie. NARTH nie pomoże i nie zmusi nikogo do leczenia gdy delikwent sam nie chce się leczyć.

Zastanawia się, czy z tą kobietą może stworzyć fasadowe małżeństwo pewnikiem...

Gość pomaranczowsza
to ze nie ma genu, nie znaczy ze nie ma mozgu. ew. gen nie jest jedynym biologicznym uwarunkowaniem orientacji seksualnej. o ile apa stwierdza, ze genu nie ma, o tyle rowniez mowia, ze nie ma na dzien dzisiejszy zadnych naukowo potwierdzonych metod leczenia, a te, ktore sa w uzyciu daja oplakane efekty. tym gejom, ktorzy chca sie leczyc (??), nikt nie mowi, zeby sie nie 'leczyli'. (podejzewam, zreszta nie ja jedna, ze ci, ktorzy sie 'nawrocili' nie byli w calej prawdzie gejami, albo nie sa w calej prawdzie 'wyleczeni'). ale to juz ich sprawa, niech sobie ukladaja zycie jak chca. natomiast czesto-gesto tym ktorzy NIE chca sie leczyc, wmawia sie, ze jest to uleczalne i powinni. i nie chodzi o to, ze instytucje religijne daja pieniadze na 'leczenie' gejow. chodzi o to, ze propaguja niechec i nienawisc do nich, daja spoleczenstwu do reki bron w postaciu przyzwolenia na osaczanie i pietnowanie ich. na co geje (i trudno sie dziwic!) buntuja sie, robia parady i inne halasy, co wkurza pospolstwo, ale ono samo sobie jest tego winne.

Gość 25.gays
z pracy jest homoseksualistą ale kiedy się pojawiam wodzi za mną wzrokiem. Czesto mi się przygląda. Co to może oznaczac?" *&^%$#*

Gość freakylikeme
jestem 30 letnim gejem i myślę że się zachwyca:)

Gość jeżeli homoseksualizm
jest jak schizofrenia to na ten moment nie da się go wyleczyć jeżeli jest jak agorafobia to się da tyle :classic_cool: co ciekawe według różnych badań... nie powiem na ile wiarygodnych to więcej gejów jest wśród niesmiałych facetów którzy późno zaczynali z dziewczynkami, albo im w ogóle nie wychodziło, a potem nagle stwierdzili że pociągają ich faceci. Ciekawe :classic_cool: