Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja Naga Prawda

w jakim wieku dziewica powinna myslec o straceniu cnoty na sile?

Polecane posty

Gość Moja Naga Prawda

Gość malaczarnawybredna
No ja straciłam na siłe w wieku 23 lat. I żałuję, bo było mi niedobrze - mój chłopak miał jakiś ślinotok , a ja nie tylko go nie kochałam, ale wręcz niecierpiałam, byłam z nim tylko po to, by stracić dziewictwo : ( Nie polecam takiego podejścia

Gość ja mam 22 i..
nadal jestem dziewicą. mam chłopaka. i chcę tego ale on chyba jeszcze nie. nic na siłe

po 22 roku zycia jest to po prostu frustrujace:O jeszce jak znajmomi wiedza, czy rodzina to jzu w ogole makabra..ja tak miałam i ciagłe komentarze na ten temat...nie gadałam o tym, ale jesli nie miałam stałego faceta i miałam tez swoje zasady to nie trudno było sie domyslec;) ja to w zasadzie zrobiłam z facetem z którym sie znałam miesiac..miałam 23 lata skonczone..nie załuje nadal jestesmy razem, i wiem ze moge mu ufac, bo to typ faceta który ceni sobie stałe zwiazki i w nie łaził nigdy na imprezy zeby zaliczac panienki..i nigdy nie załowałam..nie czekałam na wielka miłosc ale na kogos komu bede mogła zaufac i mnie nie wystawi po zaliczeniu;)

On ciebie na pewno nie wystawi ale ty jego na 100%. Jak każda kobieta będziesz go zdradzać i wykorzystywać.

Gość nie ma tak starych
dziewic

Gość bulllinka
jesli stawia sie sprawe w ten sposob, traci sie bardzo duzo. pierwszy raz rzadko kiedy jest "mega super najlepszy"-tak jak to w bravo pisza;) ale jesli przezyje sie to z osoba do ktorej cos czujesz i masz zaufanie, do ktorej po wszystkim mozesz sie przytulic, zasnac i obudzic w jej uscisku, to jest to chyba o niebo lepsze niz przypadkowy seks z niewiadomo kim. ja przezylam to w wieku 26 lat i tylko dlatego ze spotkalam kogos kto nie dobieral sie do mnie na pierwszej randce, kto okazal sie wartosciowym czlowiekiem z ktorym mozna "konie krasc", po 2 miesiacach wiedzialam ze to to, no i stalo sie:)

Gość ja mam 22 lata
i w sumie jakos zbytnio fakt, ze jestem dziwica mnie nie boli, czekam na kogos odpowiedniego. jednak od jakiegosczasu zastanawia mnie jedne fakt, czy to ma byc milosc mojego zycia, czy po prostu ktos, kto bedzie ok? bo tak, to ja moge do usranej smierci czekac, ale z drugiej strony, jakbym nie daj Boze zaciazyla? a facet wcale taki ok by sie nie okazal i ja bym go nie kochala?:O

Gość nie ma takiego wieku
jak sie zakocha a on w niej:-)

Skoro masz 22 lata to znaczy że jesteś aseksualna. Każda kobieta myśli cipą i najpóżniej w wieku 18 lat ma przynajmniej 5 parterów seksualnych. Może już czas żeby wybrać sie do lekarza?

Gość ja mam 22 lata
:D

Gość do dominik
Wybacz, ale nie każda dziewczyna myśli cipą, są takie co mają szacunek do siebie, może takiej nie spotkałeś ale wybacz to obraza.....

przejdź przez płot, może nadziejesz się na sztachetę.

Gość ten temat to prowo
nie ma dziewic w takim wieku

Gość Maria Śmiechulińska1
księżniczka tylko dla księcia!

Gość ten temat to prowo
!!!!