Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasollka

Sandałki do rajstop?

Polecane posty

Gość parasollka

Doradzcie dziewczyny,czy pasuje założyć rajstopy(lub pończochy)do eleganckich wysokich sandałków?

Gość gracja nie dziś prowokacja
nie, nie nie! nie pasuje! nawet jak są bezszwowe na palcach ti i tak :o z reszta po co ci te rajstopy/ponczochy, przeciez przed zimnem nie chronią? :D

oczywiście że pasują tak zresztą jak do sandał skarpety frote

Gość gracja nie dziś prowokacja
camprai 🖐️

Gość parasollka
w przyszły weekend wybieram się na komunię i mam przygotowaną sukienkę i śliczne wysokie sandałki.Dlatego nie za bardzo wiem czy tak na gołe nogi wypada na taką uroczystość.Poza tym jak będzie pochmurno(tak jak dziś)to wolałabym wciągnąć rajstopy.Sukienka jest na ramiączka,na rórę założę bolerko.

Gość parasollka
górę*

Gość kkku
totalny brak klasy i elegancji :O

Gość do kkku
najlepiej wysmiac kogos lub powiedziec ze nie ma gustu zamiast mu dioradzic i pomoc....kompletne braki mozgu:P

Gość trty
opisz dokladniej ajk wygldaja te sandalki

Gość to raczej gołe nogi
są mało eleganckie.Na takie przyjęcie to raczej załóż butyzakrywające palce, wtedy rajstopy będą ok :)

Gość parasollka
no normalne sandałki na obcasie, takie delikatne, nie wiem, ażurowe jakby... na szpileczce, jasne. mama mówi, że bez rajstop mnie nie wypuści z domu, ale jak dziewczyny w ławce zobaczą rajstopy i sandały, to mnie wyśmieją przecież :o to nieelegancie, więc doradźcie co zrobic, żeby mama odpuściła

Gość nrignrig
czy nie jest jeszcze za wcześnie na sandałki i sukienke na ramiączka, nawet jeśli jest bolerko?? :o Chyba zbyt wcześnie poczułas lato.

Gość co za swolocz tutaj siedzi?
Głupie prowincjonalne wiesniary hehe. Oczywiscie ze pasuje wrecz nieleganckie byloby paradowanie w golych stopach . Gole stopy debilki to mozecie wkladac do japonek lub klapek ale nie do eleganckich szpilek( w tym sandalkow na szpilce). Co do rajstop to bardziej polecam ponczochy najlepiej kabaretki lub jakies cieniutkie 5 den opalizujące bez szwu na palcach.

Gość taaaaaaaaaaa
tylko wieśniary zakładają rajstopy, skarpety itd do sandełek :o

do idiotki wyzej: najklepiej niech zalozy golf albo bluzke z dlugim rekawem plus kozaki lub botki :) gdzie wyscie sie uchowaly hahahah

Gość taaaaaaaaaaa
* sandałek

skarpety tumanie to inna bajka to jest wiocha i obciach dla kobiety. Kobiety w ogole nie powinny nosic skarpetek bo to garderoba typowa meska weijska babao z pcimia dolnego.

Gość taaaaaaaaaaa
do pierdolniętej debilki wyżej-> najlepiej niech idzie w krótkich spodenkach i założy skarpety frotte do sandałek :P Gdzieś Ty się uchowała wieśniaro?? :o

swoja droga facet w sandlakach i skarpetach to tez obciach i brak klasy

Gość taaaaaaaaaaa
weź pierdolnij się w czoło ćwierćmózgu :P gratuluję, że odróżniasz skarpety od rajstop szkoda tylko, że nie wiesz jak się to nosi :P

naucz sie czytac wycieruchu ze SKARPETY KOBIETOM W OGOLE NIE PASUJA. ANALFABETKO NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUZMIEMNIEM / Ale ciebie zdziro nie stac na drogie ponczochy bo nosisz tylko te 40 den albo skarpetki hahahaha. Gole stopy pasuja tylko i wylacznie do japonek! popytaj stylistek tluku a nie sie wykłocasz wiejski kaszalocie

Gość parasollka
Wpis 11.02 to podszyw.Ja tego nie pisałam.Moje sandałki są czarne,szpilka 15 cm,bardzo eleganckie(kosztowały mnie 3stówy)

Gość parasollka
Mam 33 lata,a osoba która się podszyła pod moim postem to chyba jakaś niezrównoważona psychicznie.Do niej---->jeżeli chcesz to napisz swojego posta,a nie pajacujesz-żal mi ciebie dziewczynko:(Dla niewtajemniczonych:chodzi o wpis z 11.02)

Gość wyeysky kveetchow
zrob fote i poka to ci powiemy

Gość jammamba
ja myślę że rajstopy pasują ja bym założyła

Gość parasollka
Piszcie!

Gość marusiaa
:)

Do bucików letnich, bez palców kupiłam sobie kiedyś takie pończochy: http://e-marilyn.pl/pl/3173,pon__summer_8_z_,produkt.html Są mega cieniutkie, co w takiej letniej pogodzie jest wielką zaletą, bo w zasadzie czuję się w nich jakbym miała gołą nogę...tylko plus jest ten, że nie obcierają się tak stopy :)