Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ai z zieloneggo

CODZIENNIE KŁUJE MNIE SERCE- DLACZEGO?????????????????????

Polecane posty

Gość ai z zieloneggo

codziennie kłuje mnie serce jakby mi ktoś igłę w niego wbijał i do tego mam wrażenie, jakby mi pękało w środku. Nie mogę przy tym złapac wdechu. Trwa to krótkko, ale w ciągu dnia pojawia się nawet 3, 4 razy. I często ściska mnie serce. Mam 19 lat. W obecnej chwili nie mam czasu na wizytę u lekarza.Czy ktos tez tak ma?????????? Jak mozna sobie z tym poradzic???

Gość
kafeteria Ci nie pomoze, powinnas znalezc czas na lekarza

Gość ai z zieloneggo
wiem, ale przez najbliszsze 2 tygodnie nie mam jak:( a miał ktos moze podobny problem????

Natychmiast do lekarza maszeruj,to nie jest przeziebienie,tylko serce a jak wiesz to jeden z najwazniejszych narzadow,jesli nie masz czasu na wizyte u lekarza to jutro moze byc za pozno,pomysl o tym,moze to byc na tle nerwowym albo cos znacznie powazniejszego ,lekarz powinien cie zbadac koniecznie.

Gość Nikt diagnozy przez net nie
postawi, bo może być zbyt wiele opcji. Od nerwicy serca poczynając, przez wady rózne, nadciśnienie, aż do niedoboru potasu włacznie. Masz jakiś nerwowy okres w życiu? Na pewno nie zaszkodzi Ci łykanie magnezu i potasu

Gość marnie skończysz........
10:13 ai z zieloneggo codziennie kłuje mnie serce jakby mi ktoś igłę w niego wbijał i do tego mam wrażenie, jakby mi pękało w środku. Nie mogę przy tym złapac wdechu. Trwa to krótkko, ale w ciągu dnia pojawia się nawet 3, 4 razy. I często ściska mnie serce. Mam 19 lat. W obecnej chwili nie mam czasu na wizytę u lekarza.Czy ktos tez tak ma?????????? Jak mozna sobie z tym poradzic???

Gość o tak mialammm tez
Stres,malo magnezu...jedz banany,maja magnez,dobry preparat z magnezem.Napewno masz stresy,przejmujesz sie czyms bardzo.....idz do lekarza.

Gość mam to samo i mój chłopak też
byłam u lekarza i z badania wyszło że wszystko ok. oglądałam też program że takie kłucie w umie nie jest niczym poważnym, jakieś inne probley są dopiero niebezpieczne. ale nie wiem czy Ty na pewno masz to samo so ja ale z opisu idealnie pasuje;) nie panikuj ale do lekarza idź jak tylko bedziesz miała czas bo warto się zbadac czy nic Ci na pewno nie jest

Gość ai z zieloneggo
łykam magnez codziennie i zestaw witamin tez, wiec chyba magnezu mi nie brakuje:(

Gość KURWEK
ZAKOCHAŁAŚ SIĘ

Gość sfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfgd
nerwica, gorzej jaby czula taki tęy ból albo pieczenie to zawal....a tak to cos zestresowana jestes chyba :)ale do lekarza i tak powinnas isc

Gość Asia_nsss
z Twojego opisu wynika ze to nic powaznego tylko nerwobole, ktore ma mnostwo osob, ale my nie jestesmy lekarzami.....wiec idz sie przebadac

Gość ai z zieloneggo
czasami tez w mostku mnie ściska. Macie racje wybiore sie do lekarza

Gość wiiisnniiaaa
to nerwica raczej wiec sie nie przekmuj ja mam identycznie,ale od czasu do czsu przebadac sie nalezy

Gość adamooo_37
nerwica

Gość wefwaf
up up wypowiadajcie sie

Gość najprawdopodobniej nerwica
ale dla swietego spokoju idz jak najszybciej zrob badania

Gość ai z zieloneggo
okay, ale czy to mozliwe- nerwica przy niewielkim denerwowaniu sie????

Gość ai z zieloneggo
mam jakas tam niewiwlka wade serca wypadania płatka zastawki mitralnej, ale to wiele osób ma, wybiore sie do lekarza

Gość rafał1991
ja tez tak mialem ale od picia alkocholu kuje mnie codziennie ale do lekarza nie ide bo wiem ze mi przejdzie

Gość Adrianna Bąk
Symptomy, które opisujesz są bardzo typowe dla zwyczajnych nerwobólów, a te z kolei biorą się ze zbyt dużej dawki stresu czy nieodpowiedniego typu żywienia (i małej aktywności fizycznej). Poczytaj sobie o prewencyjnym leczeniu (czemu prewencyjnym? zobaczysz czego nie robiłaś :) ) na http://na-serce.pl i na pewno coś z tego wyniesiesz, jak nie pozbycie się tego symptomu, to chociaż masę ważnej wiedzy. Aaa i podobno niedawno wprowadzili jakiś suplement wspomagający pracę serca, może warto też byłoby na to spojrzeć? Szybkiego powrotu do pełni zdrowia :)