Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddfdfd

znowu zerwałąm z facetem i znowu jestem sama

Polecane posty

Gość ddddddfdfd

Mój problem jest taki że marze o pewnym siebie dominującym nieco zaborczym i zazdrosnym mezczyznie majaycm swoje zdanie specyficzne cyniczne poczucie humoru przy którym nie bede sie nudzić..Zdobyc uczucie takiego mezczyzny to jest wyczym,ale ja wiecznie mam spokojnych chłopaków w okularkach przeslodzonych do granic mozliwości:O I ciagle koncze to..po paru miesiacach mam dosyc:O

Gość ddddddfdfd

Gość palnij sie w łeb
tepa larwooo

To po co się wiążesz z nudnymi facetami? Może Twój problem polega na tym że za szybko się wiążesz a poźniej wyszukujesz w tych facetach problem. Może sama jesteś nudna żetaki facet jak ten Twój wymarzony nie zainteresuje się Tobą?

Gość ddddddfdfd
nie chodzi o to ze sie nie interesują,ale z reguły ponieważ są fajniejsi są pozajmowani...Ciezej trafić na takiego faceta po prostu..Raz byłamz takim,byłam szczesliwa..ale wyjechał do pracy do holandii a ja miałam tu studia i nie mogłam do niego dołaczyc..Potem natomiast prace...itaks ie rozpadło

Gość kurwamaccc
jAK MOŻNA Z TAKIMI CHUJAMI SIĘ WIĄZAĆ???? FACECI NIEPOZORNI W OKULARKACH KIEDYŚ MOGĄ BYĆ KIMŚ!!!

Gość ddddddfdfd
ok mogą...ale wszyscy są tacy sami..nie jestem wstanie nic do nich poczuć.Mili słodcy ugrzecznienie ale brakuje tego czegoś co wyróznia ich z tłumu..wszysct tacy sami bez polotu osobowości:O

Gość fryderyk szopen z mokotowa
tak to już jest,ze kobiety chcą być z facetami typu badboy nawet jak dostaly już kosc od życia

Gość fryderyk chyba cie pogielo
miedzy dominujacym a chujem sa lata swietlne:]

Tylko się za mojego przypadkiem nie bierz, bo opisałaś mojego :D