Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harjette

facet i jego texty- i po majowce.

Polecane posty

Gość Harjette

Wkurzyłam się na faceta i mam spieprzoną majówkę. Bo wczoraj mi oświadczył co niby miało być miłe-ze on uwielbia takie ciałka jak Beyonce- takie jak moje. A ja nienawidzę Beyonce..Boziu przeciez ona jest gruba. Tak mi się przykro zrobilo. Nie odzywam się do niego a on ciągle dzwoni. Jak on mogl mi cos takiego powiedzieć. :(

Gość kto to był/jest
kolejna zdesperowana gimnazjalistka.... :O

Gość a ja wiem jak
PRZEASADZASZ, niezle musisz byc zakompleksiona

Gość przeciwna
matko ty to masz problemy kobieto! facet ci mówi, że szaleje za tobą, za twoim ciałem a tobie jest przykro??????? stuknij się w głowę! i odbierz telefon bo facet nie ma pojęcia o co ci chodzi i nigdy się nie domyśli...ten typ tak ma :)

Gość Johny Canada
Harjette Beyonce to piekna laseczka a ty jestes zwykłym pasztetem dobrze ci powiedział twój facet ze kocha i uwielbia ciałko Beyonce jeszcze po ryju powinien ci dac

Gość Harjette
nie jestem zadna gimnazjalistka, jestem po 20 więc sobie darujcie. a Beyonce jest gruba i jak mi to powiedzial to mnie to zabolalo. Ja nie wiem jak mozna tego nie rozumiec. Muszę chyba z nim pogadac bo chyba macie rację, ze sam nie zrozumie.

Gość T.S.
beyonce jest kobieca a nie gruba ,ale trzeba byc facetem ,zeby to zrozumiec. nie kazdy lubi chude patyki z koscmi na wierzchu. przesadzasz.wspolczuje twojemu facetowi

co za pustaczka z ciebie :D.Beyonce jest śliczna i sexy. jak masz ciało jak ona to musisz być naprawdę pociągająca dla facetów na maksa... Ale szkoda że równocześnie jesteś taka tępa, pusta i robisz słabe prowokacje :D

Gość Harjette
jeszcze pozniej napisal mi SMS-a ze mam suty jak wentyle od stara :-O

Gość mała czarna1988
oj żal

Gość Harjette
Dodał jeszcze że jestem tak rozepchana że jak chodze bez majtek to ciągnę za soba łechtaczkę