Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina838383

Mój chłopak napisal mi że podobają sie mu jego koleżanki.

Polecane posty

Gość ewelina838383

Dwa dni temu z chłopakiem graliśmy w pytania... Zadał mi pytanie który z chłopakow z mojej szkoły podoba mi sie najbardziej... [nie chodzimy do tej samej szkoly]. Powiedziałam że żaden bo się nie oglądam i tylko on sie liczy. Zadalam mu to same pytanie tylko ze o kolezanki z jego szkoły a ten napisal' no najszybciej to Kaska, Ania i Patrycja' Zrobillo mi sie strasznie przykro zwlaszcza ze mi niegdy nie powiedzial ze jestem ładna albo ze mu sie podobam.. Nie wiem co mam myśleć. Może przesadzam. Co Wy na ten temat sądzicie?

Gość tarara
nie powinien tak uważać, przynajmniej mówić

Gość
jeszcze jestescie młodzi i niedojrzali

Gość hjhgjhg
niestety u mnie podobnie :| i co o tym myśleć ? ;/

Gość hjhgjhg
dla Ciebie moze to głupoty, dla innych nie - proste. jesli facet kocha, to nie slini się na widok innych kobiet...

Gość
wlasnie-jesli kocha. sa jeszcze młodzi, czy to jest miłość, mysle ze nie. to tylko zauroczenie

Gość hjhgjhg
slini sie, ma z nimi ciagly kontakt... do tego ode mnie oczekuje tylko seksu, brakuje mi jakiegos bezinteresownego przytulenia, czulosci. wiec co mam o tym myslec... moze przyjzec sie menu, ale po co? ja tego nei robie i nie ogladam sie za innymi

Gość tarara
Darker, zamknij dziób albo zmień dilera

Gość hjhgjhg
nie wiem czy wiesz czym jest miłość Darker. Ale ja go kocham, chcę walczyć. Tyle ze nie wiem czy jego zachowanie przypadkiem nie skresla naszego zwiazku. czy mam o co walczyc skoro on taki jest..

po co pytałaś? myślałas ,że jak jest z Tobą to już nie ma oczu i nie stwierdzi która z koleżanek jest ładna? :O:O dziewczyno nie przesadzaj-skoro jest z Toba a nie z Kaśką czy Patrycją to chyba o czymś świadczy, prawda? zresztą nie wymagaj monopolu na nim i nie wyszukuj problemów tam gdzie ich nie ma. Mój chłopak to ma ze mną szczęście :D aż mu przeczytam ten temat :D

Gość tez kiedys tak robilam
oj dzieci, dzieci... primo- nie gra sie z takie kretynskie gry i nie zadaje takich pytan :P secundo- jesli pytasz o cos faceta to licz na odpowiedz!! nie chialas jej? ok, to trzeba bylo powiedziec "ktora ci sie podoba? tylko pamietaj, odpowiedz ma nie byc szczera tylko poprawna politycznie!" wtedy by powiedzial "zadna, ty jedynie najpiekniejsza na swiecie!" jak sie pytasz to dostalas odpowiedz, wiec o co kaman??

Gość tarara
szmatę to zrobiłeś z własnej dziury w dupie, ptasi móżdżku

Gość tarara
a może Kaśka i Patrycja go nie chciały i tylko dlatego z nimi nie jest ?

Gość tarara
niestety nie jestem taką cipką jak twoja prywatna domowa prostytutka i nie myję garów dla nierobów :) do roboty już, co z tego że święto pracy, do czego cię stworzono ??

Gość hjhgjhg
Darker - dlaczego się nie walczy o miłość? ciekawy pogląd.