Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataa513

masturbacja w ciazy

Polecane posty

Gość agataa513

Czy wam sie zdarza..? pytam sie powaznie poniewaz nie wiem czy to u mnie normalne ale od poczatku ciazy do teraz (6miesiac) chetnie sie masturbuje...mąż duzo pracuje teraz i późno wraca stad tez seks mamy jak sie da ale to jest 1 na tydzien w weeken i dla mnie to za malo...mimo tego ze jestem w ciazy brakuje mi takiego rozladowania i radze sobie po prostu sama....czy wy tez tak robicie/robilyscie? czy jest to normalne i nie ma jakiegos negatywnego wplywu? ja jakos podchodze do tego tak ze jak ja jestem zadowolona to malenstwo tez ale nie wiem czy dobrze mysle...

Gość dobrze myslisz

Gość nanananna
to se kochanka poszukaj

Gość aaaaalicja
mnie z koleji zastanawia jak to jest z orgazmami na poczatku ciazy, w I szym trymiestrze... kiedys jakas zyczliwa kolezanka nagadala mi ze nie powinno sie miec bo przez orgazm mozna poronic... nie raz zdarza mi sie o tym myslec co ona powiedizala, czy to prawda????????????????

Gość mnkjiuybm
orgazm w 9 m-cu moze przyspieszyc poród , a w pierwszym trymestrze nie wiem , ale tez jakoś mi się kojarzy nie bardzo , tzn , mysle ,ze skurcze moga cos spowodować Ale to ty6lko takie odczucia

Gość mala manieczka
medycznie nie ma znaczenia, czy pieścisz się sama, czy robi to mąż. Twoja koleżanka o poronieniu musiała usłyszeć w Radiu Maryja. to prawda, że podczas orgazmu - niezaleznie, kto go wywolal :-) - twardnieje brzuch i następują skurcze macicy, ale dziecko odczuwa to jako kołysanie i nie ma do nikogo pretensji.

Gość Maria Śmiechulińska
kup se wibrator albo męża zmień

Gość slawietta
ja tez sobie tak radzilam bo meza nie bylo

:-o Niedługo matką bedziesz, a tak bezcześcisz swoje ciało...:classic_cool:

Gość Aż tak Cię pipa swędzi?