Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Muska

Matura 2010

Polecane posty

Jestem tegoroczną Maturzystką i strasznie boje się pisemnej i ustnej matury z języka polskiego. Matematykę mam opanowaną w jednym palcu i z angielskim też jakoś sobie dam radę. Od kilku dni czytam codziennie streszczenia lektur, które w tym roku mogą się pojawić na pisemnej z polskiego.Przyznam się szczerze, że mam raczej umysł ścisły i wszelkiego rodzaju daty, czy obliczenia wchodzą mi łatwo do głowy, ale pisanie wypracowań to jest jak dla mnie wielka porażka. Może mógłby mi ktoś poradzić jak mam się w te ostatnie kilka dni nauczyć wszystkich lektur i jak napisać maturę z polskiego? Opowiedzcie mi swoje przeżycia, będzie mi łatwiej :):)... Swoją drogą jeśli chodzi o prezentację ustną to też może być niezła porażka, bo nie jestem zbyt komunikatywna - zwłaszcza jak mam stać oko w oko z komisją. Mam taki problem, że jak czegoś zapomnę powiedzieć, to już za chiny ludowe nie ruszę dalej z tekstem. Zapomnę, zestresuje się i nie zdam, a praca jest dość głupia :(. Pomóżcie mi ... chcę z kimś o tym szczerze popisać!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować