Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolyn2828

Czy jestem oziębła?

Polecane posty

Gość Carolyn2828

Mam problem..jestem z chłopakiem 5 lat, razem mieszkamy od kilku miesięcy. Oboje mamy po 21 lat. Chodzi o to, że od jakiegoś czasu nie mam w ogóle ochoty na seks (od ok. roku). Dla mnie mógłby w ogóle nie istnieć, nie lubię nawet o tym rozmawiać. Nie należę do dziewczyn, które będą się zmuszać do tego żeby tylko zadowolić faceta więc robimy to bardzo rzadko, 2-3 razy w miesiącu . Kiedy już się kochamy jest super, jest mi dobrze itp. ale później znowu on długo się stara mnie namówić..nie wiem co jest ze mną, mam jakąś blokadę, nie potrafię nawet myśleć o ty, że on mnie dotyka, rozbiera..odrzuca mnie to. Parę miesięcy temu pojawiło się coś jeszcze..mój chłopak mówi, że w ogóle nie zachowujemy się jak para. Chodzi o to, że nie lubię się przytulać, całować itp..Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego..nie wiem co się dzieje ze mną..bardzo mi to przeszkadza ale nie umiem się przemóc..on mówi, że mu to bardzo nie przeszkadza ale przecież to facet..co ma mi powiedzieć..proszę o radę

Moze jakieś zmęczenia materiału? A moze w Twoim zyciu dzieje się coś, co przysłania Ci resztę...? Jestes czyims zmartwiona....być może...:(

Gość Carolyn2828
hej jest tu kto??