Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborra

co świadczy o kobiecie która ma 30 lat , jest wykształcona ładna i samotna ?

Polecane posty

Gość deborra

zna języki, bogata i nie wyszła jeszcze za mąż ? jakie nasuwają sie odpowiedzi...szczerze

Gość koń ktory mówi
ze przesiedziala zycie w bibliotece

Gość jioj
dlaczego w takich opisach zawsze dodaje sie tekst "zna jezyki":D:D Autorko, jestes sama, bo albo nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje, albo jestes nudna, albo masz di dupy charakter🖐️

Gość a po co jej mąż
tym bardziej jak jest bogata :D

Gość kuku-ulkaaaaa
Pewnie dziwna jestes

jesli jest tak jak psizesz to znaczy ze jest zbyt inteligentna dla nich i sie jej boja ale i tak w wiekszosci przypadkow one same sobie wmawiaja ze sa ladne ale tak naprawde sa szkaradne:(

Gość deborra
weż nie chodzi o mnie...tylko mój były taką znalazł i sie w niej strasznie teraz zakochał a ona jest ładna, filigranowa brunetka, ładne zęby i strasznie bogata :-O :( dotychczas samotna panna była

Gość kopk
takl naprawde to skad wiesz, ze byla samotna i nie miala jakiegos romansu? To ze oficjalnie nikogo nie miala nic nie znaczy.

moze miala pecha..trafiala tylko na takich co chcieli sexu..ale slubu nie, dzieci nie lubili, klneli..i byli chamscy.. itp.. A moze nie trafila na faceta z tym czyms moze jest za romantyczna? to tez wiele tlumaczy

Gość deborra
ona wszędzie na portalach chwali sie swoim facetem a moim byłym ma takie szczęście w oczach jakby 25 milionów euro wygrała :-O

jakas dziecinna.. jak to chwali sie:)? wkleja fotki..:)? Boze ludzie 21 wieku..dziecinnieją...na prawde..to plaga.

chyab na tym milosc polega co?to chybya ty zazdroscisz bo oan jego bardziej docenila a ty teraz przejrzalas na oczy co starcilas i bardzo dobrze

Gość deborra
tak...wkleja fotki z nim i pisze jakieś górnolotne teksty jakby był księciem żenujące :-O a prawda jest taka...bo byłam z nim długo...że on dobrze bajeruje i czaruje i aż mi sie wierzyć nie chce że ta laska ...widać że oszalała na jego punkcie :-O założyła stronę z napisami "Wielka Miłość Anny I Michała" "Jest szczęście na ziemi" "Miłość na mnie czekała " itp i całe zbiory fot w objęciach, jak sie całują wśród kwiatów i romantyczne momenty z różnych zakątków świata :-O heh

Gość ma zbyt wysokie wymagania
:P i przerosnieta samoocene :P

facet it ma racje...tak tez moze byc:) to dotyczy rowniez facetow:) nie tylko kobiet..;) chociaz..z doswiadczenia wiem, ze kobiet ten problem bardziej dotyczy:)

Gość AtestFa
Mozecie mi jedno wytłumaczyc:)?Dlaczego panuje takie powszechne przeswiadczenie,ze kobieta w pewnym wieku,ktora jest sama,zwykle postrzegana jest za dziwadlo.Zwykle mowia-z nia cos jest nie tak?Wytlumaczcie,bo nie rozumiem:P.

Gość boje się powiedzieć komukolwie
Nie ma co tłumaczyć :) Tak jest i już :p

Gość deborra
no bo słyszałam że ona była sama cały czas , jej znajomi też to mówili więc wiem że wieku 30 lat poznała mojego byłego i teraz wielka miłość więc jak kobieta samotna, wykształcona z prestiżowym zawodem, ładna może być sama ? przecież to nielogiczne...może tu na forum komuś sie wydaje że normalka ale życie real to dziwne.W końcu dba o siebie, zabiegi i dla kogo to ? Dla kota ? bezsens :-O

Przerost formy nad treścią :) Mam taką za płotem. Fura, chata, ą i ę -----> a do wydupcenia jakoś kandydaci na progu nie leżą i nie skomlą :D

Gość deborra
takie gadanie że kobieta dla siebie żyje i dla siebie to robi jest wg mnie śmieszne taaaa...chodzi do fryzjera, uczy sie, dobiera garderobe i co ? żeby posiedzieć wieczorem przy tv ? to dziwne że kobieta atrakcyjna w wieku ok 30 lat jest samotna dlatego pytam jakie odpowiedzi sie nasuwają jest panną, nie rozwódką, nie ma dziecka itp bo odpowiedzi typu - bo dla siebie to robi ---no sorry ale są na poziomie gimnazjalisty

Ja wtedy mysle ze jedno z tych albo wszystko: zołza, zamknięta w sobie, nudna, pusta, pruderyjna, zbyt pewna siebie a z środku ... Itd. Nie znaczy ze takie muszą byc ale większość facetów mysli tak o takich kobietach. Chca taka zdobyć ale zyc z taka juz nie bardzo. Ciezko bedzie ci znalezc faceta ale nie znaczy ze nie na facetów ktorzy nie lubia samodzielnych kobiet.

jesli nikogo nie ma...to dla siebie to robi:) Czyli lubi o siebie dbac. Moze lubi sie ladnie uczesac, ubrac. I robi to dla siebie:) znam takie kobiety:)

Kiedyś też myślałam, "może w życiu Jej nie wyszło", może nie trafiła na swego. Ale to guzik prawda ! Po bliższym poznaniu stwierdzam, że może i Ona wykształcona, i zapewne mądra, ale tak po ludzku to taka "zosia - samosia", a faceci nie lubią takiego typu kobiet. No chyba, że jestem w błędzie :D

Gość basiaaa4433
co świadczy o kobiecie która ma 30 lat , jest wykształcona ładna i samotna ? - ze ma pecha, - przebywa wsrod sparowanych znajomych zajetych swoim zyciem wiec jak ma kogos poznac?, - ma za wysokie oczekiwania wobec partnera swoja droga nie wiem dlaczego ludzie na sile wychodza za maz/zenia sie do 30 a po kilkunastu latach mimo iz razem mieszkaja nie moga sie na siebie patrzec

Gość a nie pomyśleliście
że może po prostu nie ma gdzie poznać tego Jedynego? Ja tak mam-praca i dom, tyle, znajomi pouciekali w świat i tylko internetowo można pogadać, wiec siłą rzeczy kontakt słabszy. A po za tym faceci nie lubią samodzielnych kobiet-wolą sierotki, co to z każdą pierdołą lecą o pomoc. Ja tak nie mam-życie nauczyło radzić sobie samej-na tyle, na ile to możliwe.

Gość kara mia
Znam taką osobę. Po 30, wykształcona aż za bardzo. Inteligentna. Zarozumiała też z tego powodu, bo wie ile w siebie zainwestowała. Jeżdzi po całym świecie, taką ma pracę. No i jest sama. Charakter pracy nie pozwalał jej na bycie z kimś. Nie miała czasu, ciagle w pracy, w biegu, w samolocie. Jak poznała gościa, to szybko się okazało, że jest chętny na jej kasę. Przeżyła zawód i jest ostrożna. Chciałaby już mieć tego jedynego przy boku, ale niestety. Ta dziewczyna co piszesz twojego byłego się natnie jak to czaruś. Trochę czasu i wyjdzie szydło z worka.

Nie wiem co o niej świadczy, bo to jakoś dziwnie brzmi ;). Myślę że to nieszczęśliwa kobieta bo jak śpiewał panasewicz "trzeba przecież coś kochać aby żyć"