Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborra

co świadczy o kobiecie która ma 30 lat , jest wykształcona ładna i samotna ?

Polecane posty

Gość hm ja znam takie 2 kobiety
jedna puszczalska i nieuczciwa :) a druga to tak zarozumiała pizda, że szok :D mogłabym masę scen z jej udziałem opisać - ale nie chce mi się: majówka :D ps. sypie się już ta druga okrutnie i ..... widzę, że teraz byle portek się łapie i żenująco się narzuca :D i jest ubaw :D

Gość deborra
prawda jest taka że mój były to straszny czaruś...dziewczyny po rozmowie z nim były tak zachwycone że chodziły jak pijane sama widziałam...ma urok i to niesamowity, jest przystojny tak że nie dziwie sie że jakaś zwariowała na jego punkcie bo jak nie ona to inna zapewne też by zwariowała Ale że zbajerował takiego rarytasa, bogatą , wykształconą, elitarny zawód itp to szok normalnie

Gość nie znalazla odpowiedniego
faceta, a nie chce sie wiązac z byle kim - ze wzgledu na zawod, prace itd ma male kontakty z mezczyznami, wiec mniejszy wybor - nie ma parcia na slub -nie ma w sobie kobiecego ciepla - ma trudny charakter,jest małotolerancyjna - ma problemy ze swoja rodziną - jest niesmiała - jest pracoholiczka i nie ma czasu na zycie prywatne Pewnie ktorys z tych powodów

Gość a ja mam tez cos
okolo 30 lat jestem kiepsko wykształcona,dobrze zarabiam mam meza i kochanka :D jakie nasuwaja sie odpowiedzi :D

Gość deborra
męska pomarańcza-- co w nim jest czarującego ? tego nie da sie opisać, to trzeba zobaczyć i poczuć ja z nim byłam to wiem....to jest taki urok wrodzony , fantastycznie sprzedaje emocje, fantastycznie patrzy, mówi każda kobieta jest wniebowzięta...to taki typ.Ja jestem realistką i wiem że potrafi rozkochać w sobie każdą. Więc porwał niezłą partię i zyskał.Ustawił sie na całe życie.A chate ma taką że szok.