Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pgrążona we łazach

Jaki się zabić?

Polecane posty

Gość Pgrążona we łazach

Jaki się zabić?Proszę powiedzcie ja już tej poniewierki nie wytrzymam,albo jak zarobić szybko dużo kasy i sie wynieść.Pomocy

Gość witam i tak z rana pytam
najlepiej dożyć późnej starości, śmierć sama cię znajdzie 🖐️

Gość Pgrążona we łazach
Ale ja mówię serio..Powiedzcie proszę ja już tego nie wytrzymam...

Gość takie tam pomysly mam
to zabic sie czy zarobic duzo kasy? bo nie rozumiem? ale dupa wolowa z Ciebie, jakbys chciala sie zabic to dawno byc to zrobila. rusz dupe do rpacy - rusz glowa i pracuj!!! wtedy zarobisz kase, pomysl swoja nedzna mozgownica!!!!! to nie boli!

Wejdz do kościoła z odwróconym krzyżem w dzien kiedy najwięcej mocherow bedzie

Jak ? Byle skutecznie, jak zostaniesz kaleka trzeba ci bedzie na twoja wlasna prosbe zmieniac pampersy do konca zycia.

Gość Pogrążona we łzach
" takie tam pomysly mam to zabic sie czy zarobic duzo kasy? bo nie rozumiem? ale d**a wolowa z Ciebie, jakbys chciala sie zabic to dawno byc to zrobila. rusz d**e do rpacy - rusz glowa i pracuj!!! wtedy zarobisz kase, pomysl swoja nedzna mozgownica!!!!! to nie boli!" Jesteś idiotką skoro tak mówisz... Ja naprawdę mam problemy i mam 13 lat.Nie wiem jak się zabić więc tego nie robię!A co do kasy to mi potrzebna aby wynieść się z domu. No i przy okazji dziewczynko naucz się pisać bo uważasz się za dorosłą a tak naprawdę do jesteś 10-letnim bachorem!;/ żal.pl a nie kafeteria

Gość PIERDOLISZCBB
Jak bys mila to zrobic juz bys to zrobila -il , wiec nie rob z siebie idioty, ludzie ktorzy to zamierzaja zrobic nikomu nei mowia tylko robia , wiec spadaj dupku

Pogrążona we łzach - ale smarkula z Ciebie, jestes niepelnoletnia i czyli nie wyprowadzisz sie z domu :P a pisac dziecko to sie Ty naucz - do szkoly chodzic trzeba :P z zyciu sie nie zabijesz, bo jestes dupa i tyle :P nie wiesz jak sie zabic? ojej, bidulka - no coz, jakbys chciala popelnic samobojstwo to byc juz to zrobila a nie wchodzila na kafe i marudzila itd. zycze powodzenia w zabijaniu siebie / badz tez zarabianiu kasy w wieku 13 lat + wyprowadzki za domu :D hahaha !

i jeszcze jedno - zawsze mozesz zostac GALERIANKA :D hahahaha ! wiek w sam raz i praca adekwatna ;) w sam raz dla Ciebie :D

Gość Pogrążona we łazach
takie tam pomysly mam i PIERDOLISZCBB.... He he żal mi was. Jesteście popierdo**leni..To wy nie umiecie pisać ja z polskiego mam same 5 a sądząc po waszej inteligencji to jesteście zerem po prostu nikim.a i jeszcze jedno nie mam zamiaru zniżać się do waszego poziomu więc wypier**** stąd lamusy. Może i jestem młoda ale to lepsze niż bycie starą rurą;D pozdrawiam frajerki;P

stopniowo z żarcia rezygnuj , codziennie trochę nacinaj żyły [z krwi systematyczne osuszanie ] i podtruwaj lekami ...z czasem zobaczysz efekty...