Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja was

ludzie nie rozumiem. about tak zwane tipsiary ...

Polecane posty

Gość ja was

jak was czytam i wasze obraźliwe teksty pod adresem innych dziewczyn to jestem w szoku. jak można być samemu tak płytkim by oceniać innych ludzi po wyglądzie. niby wy tacy święci jesteście i moralni oraz inteligentni... zresztą nie o to chodzi ale o szacunek do innych ludzi. to, że dziewczyna nosi tipsy i chodzi na solarium i na dyskotekę niekoniecznie musi o niej źle świadczyć. może być bardzo fajną osobą a wy kreujecie stereotyp i jej od razu ubliżacie. dobra jest motywacja a nie demotywowanie i ośmieszanie innych. i nie piszę tego jako osoba chodząca na solarium i nosząca tipsy. tylko nigdy by mi nie przyszło do głowy ubliżać innym ludziom w taki sposób w jaki co poniektórzy to robią na tym forum. to źle o was świadczy i może nawet taka dziewczyna jest dużo lepsza mentalnie od was !

niektóre tipsy..to prawdziwie arcydzieło. te minirysunki..:) Lepsze tipsy:) Nie wiem, czy znasz facetów, którzy nie lubią pomalowanych paznokci np na brązowo, czerwono..bo im sie wydaje, że to jakby ukrojone palce:)A inny facet potrafi sie zakochac w takich dłoniach;) No to który lepszy;)?:classic_cool: