Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juygjik

dwa tygodnie temu pytałą czy nie pojede z nią na lanzorate

Polecane posty

Gość juygjik

laska z która sie spotykałem 3 miechy a od dwóch lat nie chce jej znać.. Twierdziła ze za mnie zapłaci...i ze to jej marzenie..Wczesniej miała pojechać ze mna na hawaje ale połowa kasy podobno przepadła na psychologa "po tym wszystkim co jej mówiłem"i zostało tylko na lanzorate..I dziś wysyła mi mmsa z stamtąd i mówi i pisze ze tak bardzo chciałąbym zebym z nia tam był..i ze z asią pojechałem na teneryfe...a znia nei che mimo ze ona zapłąciłaby za mnie:O

Gość juygjik

Gość pewnie teraz jest tam zinnym
skoro Ty nie chciałes:)

Gość ojej ojej
ale o co chodzi?? a kto to jest asia??

Gość juygjik
asia to dziewczyna dla której tamtą zostawiłem..ale z asia tez juz nie jestem..

Gość juygjik

Gość ojej ojej
a z kim teraz jestes i gdzie wyjechałes??

Gość juygjik
jestem z kolejną dziewczyną i nigdzie nie wyjechałemw tej chwili..Z ta co proponowała nie mam od dawna kontaktu nie odpisuje na jej zaczepki a ona taks ie zawzieła dwa lata to juz trwa..Nie jest brzydka mogłaby miec faceta

Wytłumacz wszytko jeszcze raz.

Gość juygjik
spotykałem sie z pewna laską 3 miesiące ale ją zostawiłęm dla innej z inna wyjechałem na teneryfe...potem tez znia zerwałem...Ta pierwsza laska meczyła mnie dwa lata...proponuje wspólne wyjazdy i pisze mase sms.Brzydko sie znią roztałem mówiłem jej że jest beznadziejna że na nic ją nie staći nie miałbymz nią przyszlości.Ale to nie wazne bo mineły juz dwa lata!!Mam kolejną laskę atamta wciąz mi coś proponuje teraz proponowała wyjazd na lanzorate bo "jak pisała "pamieta że lubiłem mieisca gdzie mozna oglądac wulkany"i chciala mi to dać..marzyła o tym..:O

Gość ojej ojej
daja to bierz , bija to uciekaj:P ogólnie rzecz umując- dziecinada

Gość juygjik
teraz wysłała mi mmsa stamtąd..(z lanzorote)twierdzi że dzieki mnie przeszła przemiane i mimo tych przykrosci wciaż mnie kocha.. Tylko zdąrzyła się wybzykać już zinnym...(któreogo jak twierdziła ni eumiałą pokochać tak jak mnie):Oto chore bo znała mnie 3 miesiące!!! kiedys mówiłęm ze lubie kolczykiw mieiscach intymnych..(jak sie spotykalismy)ale ona mówiła ze boi się bólu i ze nigdy..A teraz napisała(po dwóch latach)że jak bardzo chce to mzoe zrobic sobie taki kolczyk...tylko zebym był taki jak przez pierwszy miesiac znajomosci dla niej:O

"Brzydko sie znią roztałem mówiłem jej że jest beznadziejna że na nic ją nie staći nie miałbymz nią przyszlości" PEwnie byłęś jej pierwszym chłopakiem..I pewnie uderzyłeś w jej ambicje..Kochała Cie chciała udowodnić że możę dać szczęscie i troszke się jej w główce pomieszało:(

Gość coś ciekawego ^^
a Ty co gołodupcu, kobiety muszą cię sponsorować ?? żal

Gość juygjik
nie chodzi o to nigdy nie wymagałęm tego od niej..studiowała na sylwester do wloch nie miałą pieniedzy na wyjazd na narty tez nie nawet na pizze...Ogólnie nic

Gość juygjik
ale to ni ebył powód rozstania była infantylna zachowywała sie jak dziecko...Przestała mi odpowiadać

Może zmień numer telefonu.

Gość juygjik
zmieniłem ale i tak juz go zdobyła.. Po prostu wydaje mis ie to jakieś chore.Zrozumiałbym gdyby była jakaś pokraczna i brzydka ale wiem ze miala facetów po naszym rozstaniu..i spokojnie mogłaby byc normalna..Jakos nie wierze w taką miłość to raczj jakas obsesja..pewnie gdyby mnie zobaczyła to by jej przesżło...Wkreca sobie mnie bo wie że miec nie moze

Gość coś ciekawego ^^
może zmień mózg??? boże, skąd tacy idioci się biorą... no ciekawe, bo większości jednak nie stać na sylwestra we włoszech, a ciebie gołodupcu widocznie nie było stać, żeby ja na tego sylwestra zabrać, więc o co chodzi żebraku?

Gość a ona widac teraz stałe na nog
bo lanzorote jest dość drogie...i jeszcze stać ją było żeby zapłacić za to razy 2

" nie chodzi o to nigdy nie wymagałęm tego od niej..studiowała na sylwester do wloch nie miałą pieniedzy na wyjazd na narty tez nie nawet na pizze...Ogólnie nic" Miałes racje że ją zostawiłeś. Skoro ona nadal o Tobie pamięta i chcę być z Tobą, to na pewno jest z nią coś nie tak :D

Gość juygji
w lipcu wklejła zdjecie z pokojowego hotelu gdzie była otwarta szafa i widac było krawaty i meską koszulę,wiec raczej z kims sie juz bzykała... Tym bardziej nei rozumiem jej chorych jazd teraz:O

Gość juygji

Gość o matko co to za bełkot
ledwie co mozna logicznie poukładać. i jedno i drugie siebie warte.

Gość 7777777777777u7
skoro dwa lata juz nie jestescie razem i miałeś juz tyle dziewczyn.Sam ją zostawiłeś to co wtym złęgo że też próbowała?:OO:OWidac nadal nie moze zapomnieć

Gość juygji

Gość juygji

Gość juygji