Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinkaxxx

jestem w zwiazku a on ma profil na sympatii :[

Polecane posty

Gość katerinkaxxx

jestem w zwiazku od 7 meisiecy, roznie u nas bylo choc to krotki czas. On nie jest chyba do konca pewny czy byc ze mna. Jak go poznalam to profil na sympatii juz mial. I nie chce go usunac. Znam jego haslo do profilu, zauwazylam ze podrywa jakas laske starsza od niego o 12 lat. i slodzi jej. a ja , ja nie moge powiedziec przeciez ze mam jego haslo bo sam mi go nie dal. Co mam zrobic? martwie sie ze z tego cos bedzie, przeciez rozncia wieku nie jest przeszkoda. Jak mam to rozegrac zeby sie nie dowiedzial ze mam jego haslo i ze wiem co robi ? a moze powinnam napisac do niej ze on jest zajety? co byscie zrobily ? ehh

co Ty chcesz wyprawiac kobieto?Czy to Ty masz pisac do innej kobiety, ze jest zajety?Chyba pomylilas role? Jesli jestes pewna , ze kreci lody na boku, to nic po Tobie w tym zwiazku. Czas na ewakuacje.

Gość
jak teraz kręci, to pewnie nigdy nie przestanie

Gość inndygo
piękny związek - nie ma co :)

Gość Maria Śmiechulińska
nie jest monogamiczny

Gość a skąd masz jego hasło??
Nie wiesz, ze ciekawość pierwszy stopień do piekła? Jakbyś nie zaglądała tam gdzie nie trzeba byłabyś zdrowsza:D

Skoro wiesz o jego profilu na Sympatii, to poproś go o jego usunięcie. Jeżeli tego nie zrobi sprawa jest prosta...Choć dla mnie i bez tego jest prosta. Przykro mi , Trzymaj sie

Gość 7777777777777u7
on nie chciał usunąc mimo ze go prosiłaś???Jestes walnieta ze godzisz sie na takie coś..bzyka cie a jak zjawi sie lepsza pusci w trąbe,