Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajaj

cykl bezowulacyjny??

Polecane posty

Gość ajajajajaj

okres spóźnia mi się już miesiąc, w cyklu tym nie zaobserwowałam zmiany temperatury, ciągle na podobnym niskim poziomie. dlatego myślę, że to nie ciąża, poza tym zrobiłam test który wyszedł negatywny. zresztą raczej nie było opcji, żeby wpaść - zabezpieczenie było. i moje pytanie: czy mógł być to cykl bezowulacyjny? i czy to może być powodem tego, że tak długo nie mam okresu?

Gość oiihi
ja miewam cykle bezowulacyjne z powodu niskiego poziomu progesteronu i mam brązowe plamienia. może jesteś za szczupła i za mało jesz. to mogło spowodować zahamowanie miesiączki.

Gość ajajajajaj
nie, za szczupła to nie jestem ;) mam wagę w normie, tak więc to odpada... jeśli coś jeszcze mogło opóźnić moją miesiączkę, to pewnie stres... bo dość mocno się stresowałam, nawet jak zobaczyłam jedna kreskę na teście :( ale nigdy wcześniej aż tak mi się nie spóźniała. już sama nie wiem. :( wiem, że stres może powodować spóźnienia, ale aż takie?

Gość 111111111111111111111111111
a w którym dniu cyklu zrobiłaś test? Może było za wczesnie i nie wykazał ciąży.

Gość ajajajajaj
to było jakoś 2tyg jak się spóźniał okres... myślę, że już by coś wykazało... :(

Gość ajajajajaj
:(

Gość ale czy tak ciężko odwiedzić
lekarza???... najlepiej prywatnie bo od razu zrobi ci USG

Gość ajajajajaj
no nie tak ciężko, ale po prostu chciałabym poznać czyjeś zdanie, może ktoś miał podobnie jak ja... żeby może trochę się rozeznać na czym w ogóle stoję, co to mogłoby być i ewentualnie czego się spodziewać :(

Gość a wiec
mój jeden cykl trwał 58 dni :) poprostu w jednym miesiacu nie dostałam okresu, a następny pojawił się już normlanie :) wiec nie przejmuj sie! czekaj na okres, jezeli sie nie pojawi do tygodnia idz do ginekologa !

Gość mnie się spóźnia
ale właściwie nie okres a krwawienie między tabletkami, nie miałam już w dwóch przerwach, ciąży nie ma, lekarz mówi, że przy tabletkach o niskiej dawce hormownów może się nie pojawic, ale jeśli nie bierzesz tabsów, to wybrałabym się do lekarza i robiła tesy pewnie co tydzień.

Gość ajajajajaj
no właśnie wypadałby w tym tyg termin kolejnego okresu... zobaczę jak do końca tygodnia się nie pojawi zrobię kolejny test i zobaczymy... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... i wybiorę się do tego lekarza. ale to chyba nie powinna być ciąża... ech :(