Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahavgv

Moja matka wtraca mi sie do dziecka

Polecane posty

Gość hahavgv

moja 3 latka jest bardzo niegrzeczna. dzisiaj np. paprała sie w kałży i cała się umoczyła. Dostała klapsa i trochę na nia nakrzyczałam bo uciekła mi po schodach i poslizgneła sie. mogła sobie zrobic krzywde i bardzo się zdenerwowałam. moja matka zaczeła siena mnie wydzierac i pouczać mnie że ja niby dziecko bije. Zaraz małą na raczki, przytula i całuje. a mnie wyzywa przy dziecku. Niszczy mi autorytet, mała jest niegrzeczna i wogóle mnie nie sucha bo wie ze babcia zawsze ja obroni i da jej to czego chce. nic do niej nie przemawia, wielokrotnie mówie jej zeby się nie wtracała, ze wychowała juz swoje dzieci ( na niedorajdy zyciowe, mnie wychowywała babcia) co mam zrobic!? Musze narazie z nia mieszkać bo mieszkamw małej miejscowosci, wynajac nie mam szans a jestesmy z mężem w trakcie budowy.

Gość niemorallna proposytion
mam to samo ze swoja z tym ze ja mam roczne dziecko ostatnia sytuacja ubrala mi dziecko na dwór w zimową czapkę kiedy bylo naprawde cieplo moj tata stwierdzil ze to wstyd i ze dziecko sie zaparzy. ja okrzyczalam mame a ona nazwala mnie wariatka bo ona wie lepiej i wsciekla sie ze zmienilam czapke na wiosenna

Gość hahavgv
najgorsze jest jak zarzuca mi ze maltretuje dziecko bo czasem dostanie klapsa, albo krzyczy ( bo wymusza płaczem a ja jej nie daje tego czego chce) zawsze wtedy przyłazi i da jej np. kolejnego batonika bo ona chce, a potem ma problemy ze stolcem. Mój 23 letni brat do tej pory nie pracuje i ona go utrzymuje , całky dzień gra w komputer i nic jej nie pomaga, zostawi po sobie brudne gacie na środku lazienki bo wie ze sprzatnie po nim. Ja nie chce aby moje dziecko takie było.

Gość gdzie ty mieszkasz?na wsi?co t
o sa za okreslenia?!powinno byc prawidlowo po polsku;,,na rece,,i ,,nie slucha,,Zaraz małą na raczki, nie sucha

Gość inndygo
a co ty masz do wsi ? myślisz ,ze jak czlowiek na wsi mieszka to wysłowić sie nie potrafi - bo jest ze wsi ? co to za durne stereotypy

Gość hahavgv
mieszkam na wsi i jestem z tego dumna. trudno pisac poprawnie z dzieckiem na rekach

Gość hahavgv
up

Gość gdzie ty mieszkasz?na wsi?co t
nic nie mam do wsi...poprostu nic nie usprawiedliwia niedbalstwa w mowie i pismie...nawet dzieciak na reku...