Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela.human

dziwny problem. pomożecie????

Polecane posty

Gość angela.human

jestem z facetm od 6 miesięcy uklada sie super i mysle ze powoli sie w nim zakochuje. zalezy mi na nim i dotad myslalam ze tak samo jest w druga strone. spotykamy sie 3-4 razy w tyg ze wzgledu na szkole i prace. 4 dni temu napisal mi ze idzie na impreze do kumpla. spoko. moze wychodzic ;) w trakcie imprezy napisal mi smsa ze poznal jakas panne i chyba go podrywa (napisal to w zartach jakby nie wierzy ze panna na niego leci - bo ponoc bardzo atrakcyjna). zareagowalam normalnie na smsa bo nie naleze do osob zazdrosnych. ufam mu no, ale w nocy siedzialam jeszcze na kompuetrze i zajrzalam na jego profil w jednym z portalow (dodam ze sama nie mam tam konta a czasem ogladam ludzi z profilu kolezanki) i dotad mial tam dwa zdjecia: swoje wlasne i nasze wspolne z wyjazdu w gory. zajrzalam tam wnocy i widze ze wykasowal zdjecie nasze wspolne. dziwne to dla mnie bylo. domyslilam sie, ze zdjecie wykasowal po powrocie z imprezy zaczelam kalkulowac ze moze z panna wymienili sie danymi i jak ja odnajdzie to nie chce zeby ona wiedziala ze jest w zwiazku???? myslicie ze tak moze byc? dodam, ze od imprezy sie nie widzielismy jeszcze bo mialam duzo pracy ale dzownil jak zwykle i normalnie rozmawialismy ze soba na gg. nie wiem co o tym myslec :(

Gość angela.human
:(

Gość Tomeczkiiiii
Hehe, masz w sobie zylke szpiega ;)

Gość angela.human
no wlasnie ;) i chyba przez to niechacy odkrylam ze facet nie przyznaje sie do zwiazku ze mna :O

Gość a propo
poczekaj troche, szpieguj dalej a jak bedziesz pewna ze grana dwa fronty to go pozegnaj zanim wpadniesz po uszy bo potem bedziesz cierpiala.

Gość angela.human
no wlasnie nie moge zapytac bo on jest przekonany ze nie zagladam wcale na nasza klase l;) chyba poobserwuje sytuacje i szybko sie zwine jak wywesze ze gra na dwa :O

Gość a propo
nie mow ze zagladasz na nk, szpieguj i czekaj. a na nk moga sie pojawic jakies komentarze pod zdjeciami, badz cierpliwa. prawda sama wyjdzie na jaw oby nie za pozno

Gość angela.human
no wlasnie boje sie ze moze wyjsc za pozno a nie chcialabym byc robiona w bambuko. chyba za duzo zaufania mial ode mnie. trzeba bylo mu zabraniac i trzymac reke na pulsie:O sama nie wiem czy nie zadzialac wczesniej i nie zamilknac wymownie dajac mu do zrozumienia ze cos sie psuje i jak on zareaguje? zdecydowanie za duzo kafe czytam bo nigdy taka nie byla ale moze czas na damskie gierki? ;)

Gość a propo
sama sobie jakos przetlumacz ze nie mozesz wpasc w za gleboko, pilnuj go ale nic nie dawaj po sobie poznac niech nie zwmocni czujnosci to szybciej sie wyda czy jestes jedyna czy chlopak skacze z kwiatka na kwiatek

Gość zabranianie i trzymanie lapy
na pulsie = najszybszy sposob na utrate faceta :P o co wy dziewczyny walczycie? o dupkow ktorzy pokatnie szukaja lepszej laski zeby podbudowac ego? takich trzeba sie jak najszybciej pozbyc i odetchnac z ulga ze zainwestowalo sie w zwiazek dopiero 6 miesiecy a nie az 6 miesiecy :P

Gość a propo
pownie ze o dupka nie ma co sie starac ale skąd wiesz ze on wlasnie jest dupkiem? moze jest ok a dziewczyna przewrazliwiona ani ona nie potrafi go osądzic pod wplywem emocji ani my na odleglosc dlatego powinna trzymac reke na pulsie zeby w pore zareagowac.

Gość ejejejeejejejjejejejejej
jestes zazdrosna poprostu i porylo ci od tego glowe hehe... norma ;) bo ci zalezy jak napisalas... ;) w 99% niepotrzebnie sie stresujesz ;) bez odbioru

Wspołczuje takiej beznadziejnej sytuacji Autorko, mylsle ze dobrym rozwiazaniem bedzie zdystansowanie sie do jego osoby i tak jak napisałas poobserwowanie jak sie bedzie to dalej rozwijac.. Notabene przepraszam ze to napisze ale niezły dupek z niego ze tak sie zachowuje, zeby takie smsy pisac z imprezy na której jest sam...porazka... przemyśl powaznie znajomość z nim...

Gość angela.human
no wlasnie nie wiem jak jest. moze jestem przerwazliwiona, moze. ale wiele mial sytuacji ze wychodzil z jakimis kolezankami gdzies, rozmawial, flirtowwal, ale nigdy nie wyczulam w tym nic zlego i to akcpetowalam i ufalam mu. ale to usuniecie zdjecia dala mi do myslenia i od paru dni ciagle o tym mysle i moze ma racje osoba piszaca wyzej - po co szpiegowac. na dupka nie warto tracic glowy. sama nie wiem co zrobic. :)

Gość zabranianie i trzymanie lapy
proste - odrzucil kiedy dzwonila a potem wylaczyl telefon. Dupek przez duze D. gdyby cos soba reprezentowal to by odebral i powiedzial ze jest zajety albo kiedy bedzie mial dla niej czas

Gość angela.human
o smsy nie jestem zla. czesto chodzimy osobno na imprezy i on zazwyczaj jednego czy dwa smsy napisze mi (nie wiem, moze tak kontrolnie ze nie dupczy jakiejs :D wiec odebralam smsa raczej spokojnie) co do zazdrosci dziwne bo zalezalo mi juz wczesniej a zazdrosna nigdy nie bylam o niego. bo mu ufalam. a teraz jakos tak zachwialo. no i ta "atrakcyjna kolezanka" - dodam ze ja raczej przecietniaczka. wiec mozliwe ze zazdrosna ;)

No cóż, mi też by to dało poważnie do myślenia :o On jakiś lovelas? :o Ile ma lat?

Gość angela.human
ma 24 lata i raczej nie jest typem lovelasa - skromny, niesmialy facet (stad jego zdziwienie, ze prawdopodobnie atracyjna lala na niego leci) nie wiem co z tym zrobić