Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

jest taka metoda wykorzystująca szybkość "chłopięcych" plemników, czyli wstrzelić się w owulację. no ale to nie "ciąża, poród, macierzyństwo" tylko "życie uczuciowe".

Gość Blanka Zet
Ja Tobie Grzesiu rowniez zycze milych snow i odpoczynku, a i milego dnia:D

Gość Blanka Zet
Sa szybkie ale krocej zyja, wiec... O kochana, wstrzelic sie w owulacje to mistrzostwo swiata.

Gość Blanka Zet
A w ogole to nie takie proste jest splodzic dziecko wbrew pozorom.

no właśnie, Blanka, mistrzostwo:-) i trzeba sobie przed zrobić kilka dni celibatu, żeby nie osłabiać "armii żołnierzyków", jak to na ciążowym określają:-) Co ma być, to będzie. Na razie ani widu, ani słychu.

Gość Blanka Zet
O tym celibacie to tez prawda.

Gość Blanka Zet
Mowiac prosciej im wiecej para uprawia sex tym nasienie mezczyzny "traci jakosc":)

a z płodzeniem to pewnie jest jak z tym motylem, co ucieka. Blanko, ja już chyba też zmykam. Jak pomyślę, że jeszcze muszę tyle przed snem zrobić (czyli się umyć), to aż mi się nie chce wstawać, choć tyłek mi już zdrętwiał od siedzenia. Dobrej nocy.

Gość Blanka Zet
O kurde... To juz 2 godzina! Jak nigdy dlugo rozmawiamy dzis:) Nawet nie wiem kiedy zlecialo. A to oznacza ze bardzo milo sie z Wami rozmawia kochani...:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dobrej nocki Haniu:D Pozdrawiam cieplo.

Gość Blanka Zet
Pewnie tak, ale chlopak ma jeszcze czas na zdobywanie takich informacji:D

Wczoraj jeszcze przejrzalam filmy jak moj synus byl malusienki:D Ach...

A dzisiaj wkurzala mnie znowu telewizja N. Yhm... Dekoder sie zawiesza.

Chyba dzisiaj w nocy;-) A mnie się spało tak dobrze, że przez cały dzień ciężko było mi się zmobilizować do pracy. Oczywiście płytek nie wybrałam, storczyka (nawet żywego) nie kupiłam. Muszę iść na konsultacje do jakiegoś budowlańca w sprawie gresów...

Ja nie mam "telewizji nowej generacji n". W ogóle mogę żyć bez telewizora, chociaż od czasu do czasu lubię obejrzećjakiś fajny film. Ale tak na codzień to niekoniecznie, bo i tak mało zwracam uwagi, co tam się dzieje na szklanym ekranie.

A jak nie bede mogla obejrzec F1 GP Turcji to wyrzuce chyba ten dekoder za okno.

Mi jedynie telewizor sluzy do obejrzenia informacji co sie dzieje na swiecie i wtedy ogladam TVN24, bo interesuje mnie to i lubie wiedziec co sie dzieje np.w kraju. I zawsze wlaczam jak zaczynam robic obiad to nawet wiecej slucham niz ogladam. Troche muzyki tez. I to wszystko, tym bardziej wiosna i latem i ogolnie gdy pogoda jest super. Nas nie ma w domu po prostu.

Zawiesza sie dziad jeden i nie mozna nic obejrzec. A mial byc taki super ten turbodekoder. A teraz widze na forach ludzie pisza ze im tez sie zawiesza.

Wszystko kiedyś się buntuje... Może trzeba to zgłosić? Ja wolę posłuchać radia w celach informacyjnych. Muzyki słucham z radia lub z komputera.