Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

to teraz są farby dla dzieci do wody???????????? ja cieeeeee też sobie kupie zamiast płynu, czy soli

No tak, bo w kazdym z nas jest troche dziecka. Grzechu sa nawet i pianki w sprayu kolorowe. Jestem w temacie:)

Hanuś ja lubie takie dziecięce gadżety, cóz czyżby podświadomośc, albo tylko podśwoadomość

ale masz na myśli takie pianki do włosów co barwią włosy do perwszego mycia?????

bruuuuuuuuuuudas !!!!!!!!!!!! - wiedziałam, że taka będzie realcja. Myję się pod prysznicem, mniejsze zużycie wody i czasu. no i nie siedzę we własnych brudach. i używam żelów pod prysznic tudzież peelingów myjących, a nie soli do kąpieli. sól to mam tylko do stóp, miodową.

hmmmm sól miodowa do stóp, sama słodycz z nózek Twoich, a propos jutro tudzież pojutrze miód od pszczól wybieram, znowu mnie france pożądlą

Grzechu wyszlo na to ze to my jestesmy brudasami bo siedzimy we wlasnych brudach.

Blanka, odkąd kilkanaście lat temu założono w domu rodzinnym liczniki na wodę, to korzystam z prysznica. ekologicznie jest też. a miodek lubię.

ja tak naprawdę to zazwyczaj biore prysznic w wannie ajak chce sobie poleżeć to napełniam całą, puszczam moją ulubioną stacje TV z włoską muzyką i leżę, tak jak dziś przez godziną