Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyć!

kłopoty w zwiazku...

Polecane posty

Gość mam dosyć!

nie wiem, czy to kryzys, przepracowanie, przesilenie... ale wkurza mnie moj narzeczony- przeplakala cala noc, bo stwierdzilam ze to bezsesnu, zawiodl moje oczekiwania, nie jest taki jak myslalam, jest nudno po prostu! wiecznie narzeka, to mu sie nie podoba tamto, jest dlugi weekend, mam wolne w pracy a jemu nigdzie wyjechac sie nie chce. Rozumiem ze pracuje, ale te pare dni pomogloby nam naladowac akumulatory. Nigdzie nie wychodzimy, ogladamy tv,bo on zmeczony, zapomnialam juz jak moj rower wyglada i jak fajnie jest zrobic sobie dluuugasny spacer. Potrzebuje ruchu, odmiany a tymaczasem - czuje sie jak wlasna babcia !

Gość mam dosyć!
nawet teraz dzwonie do niego - pytam czy idziemy na spacer- slonce wyszlo, wolny dzien - a on jest zmeczony ! cholera sobota, godzina 18 !

Gość mam dosyć!
nikt nie wyrazi opinii?

Gość dziewczynka ma nie po kolei
a co tu wyrazac? chcesz tak miec przez kolejne lata? :D

Gość mam dosyć!
w nocy robilam bilans tego zwiazku. Mysle sobie, co z tego ze porzadny i kulturalny jak magii nie ma.. szaro. Kurwa, albo cos jest biale albo czarne... ale nie szare :/

Gość bumszakalllaka
Jak wygladasz jak wlasna babcia- to zjec Snicers'a:D

Gość mam dosyć!
:D nie jem slodyczy. Ale tak na serio - po prostu czuje sie staro przy nim. Przed nim mialam dosyc dlugi zwiazek (5lat) ale nie nudzilismy sie ani chwili - jak byly kłótnie to na 120%, jak seks - to samo. A tutaj, wszystko jest takie spokojne, ze aż nudne