Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablablablablabalbalabalab

pan byk i panna koziorożec! jak to oceniacie?

Polecane posty

jak prognozujecie????

Gość he he he
Zapytaj gwiazd. :D

Gość nieastrolog_nieamator
najbardziej uparte zestawienie z mozliwych ! dlatego moze sie udac :D

Gość korreda
odwrotne zestawienie czyli ona byk a on koziorożec - "najbardziej uparte zestawienie z mozliwych !" długo może się NIE udać!

no fakt. upartość jest nieziemska. ale kobieta wydaje sie być strasznie chłlodna, niedostępna... dopiero jak widzi że sie odsuwam to wybucha ciepłem i chęciami, a jak już spowrotem komplemence ją jestem czuły i miły to ona znów niedostępna i zimna sie robi. (narazie wszystko w fazie tzw. zalotów a nie stałego związku).

Gość korreda
koziorozce to bryły lodu

najśmieszniejszy jest fakt że sie na początku reklamowała jako taka super gorrrrrąca laska a co do czego pryszło to strasznie chłodnawa jest. dziwne to...

Gość kwestia____
rogi i rogi powiadasz. a ja powiem że to są najwierniejsze zodiaki z możliwych wiec o żadnych rogach mowy nie ma hahaha:-) sama jestem koziorożcówną i mam byka i jastem już szesć lat najszczęśliwszą kobieta na ziemi dzięki niemu.

Gość mikolara
faceci byki są dobrzy w łóżku, spotykałam sie kilka lat temu z jednym bykiem, do dziś pamietam te nieziemskie orgazmy. a koziorożcówne to mam koleżankę, samotna jest, jeśli chodzi o podejście do seksu to dużo gada, ale nic z tego nie wychodzi, taka konserwatywna mitomanka zamknięta w swoim świecie.

Gość Maria Śmiechulińska1
taurus rozpłodus i panna r00channa ;]

Gość ljaljcfalhf
Jesteś katoliczką?

Patrząc z Twojego punktu widzenia całkiem dobry układ. Facet ma juz rogi, w razie jakby co;) nie będziesz musiała mieć wyrzutów sumienia;) A tak juz bardziej serio, to śmieszy mnie przywiązywanie jakiegokolwiek znaczenia do znaku zodiaku partnerów

Gość poświąteczna nl
będą się bodli przez całe życie;)

ja jestem koziorożcem i mialam facetów byków - latwo nie jest ale prawda taka że dla mnie facet byk jest idealny :p

dwóch z którymi bylam najdlużej związana bo po dwa, trzy lata. mialam też dwóch od siebie mlodszych facetów którzy byli obaj baranami i obu wspomniam super, jednak cos jest w znakach zodiaku....

Gość panny kozy są strasznie drętwe
i jakieś takie bez emocji - nawet w łóżku taka jest prawda

coś w tym jest, ale to wynika bardziej z tego że ciężko nams ie przed kimś otworzyc

niestety nie potrafię odpowiedziec na to pyatnie :( po prostu tzreba poświęcić nam troszkę więcej czasu niz przeciętnej kobiecie ;) ale za to potem gwarancja zadowolenia :p

Gość koziorożce są hujowe
każdego co znam to zjeb jakiś, jakieś dziwne problemy ze sobą ma.

Gość KoZiOrożCE
Koziorożec utożsamia najbardziej skomplikowany charakter człowieka, który zamknięty w sobie, nieufny wobec ludzi, zimny uczuciowo, może sprawiać wrażenie wyobcowanego. Człowiek ten na ogół ma jednak głębokie życie wewnętrzne, którego nie chce i nie potrafi uzewnętrzniać. Tę głębię psychiki można dostrzec u Koziorożców - twórców poprzez charakter ich twórczości, najczęściej smutnej, pogrążonej w refleksjach, nie dla wszystkich zrozumiałej. :p

Gość a ja znam jedną koze
i to qrewka straszna. jest sama i umawia sie na stukanie z przypadkowymi facetami przez internet na sympati albo fotce. twierdzi że lubi seks i dlatego to robi. niby wciąż szuka faceta na poważnie ale jak juz kogoś spotka to nie umie zawiązać odpowiednich relacji bo wciąż jest ten "fame" by spotkać i zaliczyć kogoś nowego na szybko. wiec prosze nie gadajcie że kozierożcowe są takie wartościowe, jak tu jeden koleś napisał wszystko jest kwestą charakteru a nie zodiaku.

Gość hehehehehhhehehe
dobre:D "umawia sie na stukanie z przypadkowymi facetami przez internet na sympati albo fotce" :D niestety w dzisiejszych czasach to nie kwestia zodiaku a mody dla discopolowych blachar i nażelowanych lansików w wytuningowanych furach...

Gość cristian84
kwestia charakteru a nie zodiaku. a co do umawiania sie na seks przez neta typu fotka.pl czy inne takie to różnie bywa, ale z reguły tragicznie bo by był udany seks to wzajemna sympatia potrzebna jest, a sex-randki to tylko mechaniczne wyżycie sie. święty nie jestem i nie raz nie dwa przygodny seks miałem ale NAPRAWDE udany był tylko wtedy gdy cokolwiek głębszego łączyło mnie z partnerką. i zodiak nie miał tu żadnego znaczenia.