Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaarghhhhh

on jest niepoważny !

Polecane posty

Gość aaaaarghhhhh

założyłam jeszcze jeden temat, nie wiem może tytuł był za mało chwytliwy ;), w każdym razie proszę o pomoc zaczne od tego, ze wczoraj sie poklocilismy, natomiast dzis juz bylo troche lzej, lekki niesmak byl, no ale powoli przechodzilo. powiedzialam ze ja wpadne do niego, bo mam ochote sie przejsc, a potem powiedzial ze siedzi u znajomego. jego kolega ma dzis urodziny (widzialam na nk , wiec spytalam sie czy u niego siedzi, a on ze skad to sobie wytrzasnelam, co za bzdury. nastepnie chcialam sie przekonac, wiec zadzwonilam, on na poczatku nie odebral, potem odrzucil i wylaczyl tel. wyglada to na to, jakby skorzystal z okazji, ze sie poklocilismy, zeby pojsc gdzies. jeszcze jest wczesnie, wiec nie wiem czy on gdzies pojdzie w balet, ale fakt faktem, sytuacja z tym tel a ja nie wiem w sumie gdzie on jest i kto tam jest !! jestem wsciekla, chyba sie odegram i pojde dzis sama na ognisko do znajomych, skoro on do tego tak podchodzi dlaczego mam siedziec i rozpaczac w domu ? co byscie zrobili na moim miejscu ? prosze o powazne wypowiedzi

Gość brymmm :)
jak i on jest nedojrzalym gowniarzem tak i ty nim jestes tyle w temacie

Gość aaaaarghhhhh
a dlaczego ja ?

Gość brymmm :)
zachowujesz sie jak jakas psychiczna te sledztwa dochodzenia ze na nk widzialas iz jeog kolega ma urodizny i na pewno u niego jest a potem haslo ze ty tez gdzies wyjdziesz bo chcesz sie odegrac... jak dziecko

Gość zupełnie nowa
zachowanie godne pięciolatków, on jest niepoważny i ty też

Gość aaaaarghhhhh
z tym nk to zobaczylam juz rano, wiec po prostu to bylo peirwsze co przyszlo mi na mysl do glowy, a po drugie nie mam zamiaru siedziec zla w domu i myslec co on robi, nie chce i nie bede odgrywac roli cierpietnicy czekajacej na ksiecia na bialym rumaku. chyba normalne ze sie martwisz i zastanawiasz gdzie jest ukochana osoba, szczegolnie jak wylacza tel ! z czym przegial i to przewazylo o decyzji

Gość to co ty od nas
oczekujesz? sama sobie odpowiadasz na pytania itd.